AJUTOR NESPERAT

Descoperiti cu placuta surpriza ca o persoana va sprijina din umbra in tot ceea ce faceti .O face din convingere fara sa astepte vreo recompensa de la dumneavoastra! Asa ceva mai rar!

REVENIRE FINANCIARA

Situaţia financiară devine ceva mai stabilă. Vă bucuraţi de popularitate şi nu este exclus să primiţi un cadou la acest sfârşit de săptămână.

PROPUNERI TENTANTE

Propunerile care vi se vor face astăzi vă tentează, dar pe de altă parte simţiţi nevoia să fiţi ceva mai rezervat. De fapt, vă puteţi asuma şi unele riscuri.

PUS PE REZOLVARI!

Astăzi puteţi rezolva unele probleme gospodăreşti. De asemenea, aţi putea obţine un important succes la serviciu, ceea ce vă va ridica mult moralul.

BENEFICII MATERIALE

O lucrare pe care o începeţi în această zi vă va aduce beneficii pe plan financiar. Păstraţi-vă calmul în discuţiile cu persoanele din anturaj şi cu persoana iubită, pentru a nu crea dispute.

IDEI INSPIRATE

Sunteţi foarte inspirat. Ideile pe care le aveţi stârnesc curiozitatea celor din jur. Faceţi un plan şi puneţi-l cât mai repede în aplicare. Încercaţi să acţionaţi de unul singur.

APROAPE DE FIINTA IUBITA!

Comunicarea cu persoana iubită este din ce în ce mai plăcută, mai lejeră. De aceea, aţi putea să vă petreceţi timpul împreună. Oricum, asta era ceea ce vă doreaţi.

SOLICITATI SPRIJIN!

Nu încercaţi să rezolvaţi singur problemele pe care le aveţi astăzi deoarece nu veţi realiza mare lucru; orgoliul dvs. nu va avea nimic de suferit dacă veţi accepta câteva sfaturi.

O DUPA-AMIAZA INCARCATA!

După-amiază veţi avea o mulţime de treburi de rezolvat. Aveţi ocazia să cunoaşteţi persoane interesante care vă vor face propuneri la care merită să vă gândiţi.

MUNCITI PANA LA EPUIZARE

Astazi poate  fi o zi cu multe sarcini de serviciu si multe probleme personale care se cer rezolvate rapid.Va vine foarte greu sa stabiliti prioritatile!

O VESTE IMPORTANTA VA SCHIMBA ORARUL

Planurile pe care vi le-ati facut pentru azi vor fi date peste cap de o informatie care schimba datele problemei.Va trebui sa reganditi totul si sa alegeti o alta abordare!

REEVALUATI-VA IDEILE!

Deşi sunteţi o persoană practică, în general, pentru astăzi v-am sfătui să nu concretizaţi nici una din ideile dvs. Puneţi-vă planurile la punct şi rezumaţi-vă la activităţi de rutină.

ZODIE FAVORIZATA-SAGETATOR

NOROC IN TOATE

Norocul nu vă ocoleşte astăzi, nici acasă, nici la serviciu, unde sunt posibile schimbări şi surprize. Aveţi şansa să fiţi inspirat în luarea deciziilor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here