PUTERE DE CONVINGERE

Astăzi veţi fi foarte convingători, vorbele dvs. influenţând deciziile şi acţiunile celorlalţi. Aveţi ocazia de a discuta cu partenerul probleme rămase nelămurite.

A GRESI E OMENESTE!

Încercai să reparaţi o eroare ce a apărut în urma aplicării principiilor dvs. de viaţă. V-aţi băgat unde nu v-a fiert oala şi acum regretaţi o relaţie distrusă iremediabil.

PROBLEME FINANCIARE

Sunteţi nemulţumit de situaţia financiară a familiei şi acest lucru vă poate da peste cap întreaga zi. Fiţi atenţi la intrigi, ca să preîntâmpinaţi pericolele din strat.

AVETI PROBLEME DE REZOLVAT!

Relaţia cu partenerul de suflet va fi prioritară pentru dvs. Vor fi multe de lămurit şi veţi avea nevoie de toată abilitatea de care dispuneţi pentru a îndrepta lucrurile.

TOT PE DRUM, PE DRUM, PE DRUM!

Aveţi de făcut o mulţime de drumuri, de rezolvat o mulţime de lucruri mărunte, dar nimic nu vă oboseşte. Veţi primi un telefon care vă va aduce în minte tot felul de gânduri.

PLIN DE VIVACITATE

Relaţia cu partenerul de suflet va fi prioritară pentru dvs. Vor fi multe de lămurit şi veţi avea nevoie de toată abilitatea de care dispuneţi pentru a îndrepta lucrurile.

LAMURIRI NECESARE

Vă aflaţi în căutarea unui răspuns pe care îl aşteptaţi cu nerăbdare şi care este foarte important pentru liniştea dvs. Din punctul de vedere al moralului, dispoziţia dvs. vă asigură reuşita.

NU VA NEGLIJATI SANATATEA!

În cazul în care aveţi o suferinţă cronică, este foarte posibil ca aceasta să revină în atenţia dvs. Chiar dacă vă simţiţi bine, o vizită la medic nu ar avea ce să vă strice.

O ZI AGITATA!

La slujbă va fi mare agitaţie pe tot parcursul zilei. Nu vă faceţi prea multe planuri, căci cu siguranţă ele vă vor fi date peste cap. Încercaţi să nu iniţiaţi proiecte.

AUTOIZOLARE!

Se pare că astăzi nu vreţi să aveţi de-a face cu nimeni şi, dacă ar fi după dvs., v-aţi retrage departe de toţi. Treburile de la serviciu însă, nu vă permit nici o evadare.

POSIBILE DEZAMAGIRI

O persoană în care aveţi încredere vă poate dezamăgi astăzi. Pe de altă parte, o rudă îşi anunţă vizita şi e posibil să reuşească să vă aducă zâmbetul pe buze.

EVOLUTIE SATISFACATOARE!

Lucrurile evoluează bine, ceea ce vă dă şi mai mult elan. Reuşiţi să stabiliţi o relaţie echilibrată cu superiorii şi nu ar fi rău să ascultaţi de sfaturile acestora. Şefii vă sunt alături, iar partenerul vă susţine toate demersurile.

ZODIE FAVORIZATA-CAPRICORN

COLABORARI AVANTAJOASE!

Daca faceti demersurile necesare si va alegeti colaborari avantajoase s sigur ca totul se va termina in favoarea dumneavoastra!

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here