Restaurantul Boutique Food Hall va deveni operational la inceputul lunii septembrie, odata cu finalizarea cladirii The Bridge si mutarea primilor chiriasi.

Centrul de afaceri The Bridge, dezvoltat de grupul Forte Partners in dreptul Pasajului Basarab din Bucuresti, va gazdui cel mai mare restaurant din cadrul unei cladiri de birouri din Capitala, Boutique Food Hall, cu o suprafata de peste 1.000 de metri patrati, in urma unei tranzactii intermediate de DTZ Echinox la inceputul acestui an.

Cu o suprafata inchiriabila de 57.000 mp, The Bridge reprezinta o componenta centrala a noului pol de birouri ce se contureaza in zona Pasajului Basarab, prima etapa, cu o suprafata inchiriabila de peste 36.000 mp, avand finalizarea programata in luna septembrie a acestui an.

Boutique Food Hall va reprezenta cea de-a treia locatie sub brandul Boutique dezvoltata de antreprenorul Radu Stoica, dupa Boutique du Pain, situata la parterul cladirii Excelsior Center, respectiv Boutique du Pain Junior, de la parterul imobilului AFI Park 2.

Prin dezvoltarea locatiei din proiectul The Bridge, Radu Stoica va da brandului „Boutique” o noua dimensiune, tinand cont ca Boutique Food Hall va avea o suprafata de 7 ori mai mare decat Boutique du Pain din strada Academiei.

Radu Stoica, Actionar si General Manager, Boutique du Pain

The Bridge este o cladire cu o arhitectura generoasa, avand pe parter spatii cu o inaltime de 6,5 metri, ceea ce ne-a permis sa cream un concept cu o varietate larga de atractii culinare, astfel incat fiecare client sa poata gasi la Boutique Food Hall ceva pe gustul lui. Dimineata va functiona zona de cafenea, care ne-a consacrat deja in randul consumatorilor din Bucuresti, la pranz va fi deschis tot Food Hall-ul, iar seara va functiona un restaurant-bar cu specific American. In prezent, lucram la ultimele detalii ale proiectului, iar din luna mai vom intra efectiv pe santier”.

Arh. Vladimir Mindru, Yellow Office

Foarte importanta este interactiunea clientului cu spatiul. Desi deschis in totalitate, restaurantul concentreaza publicul in mai multe puncte, dinamizand si articuland acest spatiu. Vizual, preia elemente retro si integreaza elemente legate de istoricul zonei. Ele se vor regasi intr-un spatiu care va functiona ca un <food market> – zone cu caracteristici diverse vor crea un caracter unitar, un ansamblu.”

Boutique Food Hall va avea in jur de 50 de angajati, astfel incat la pranz sa poata fi deservite 500 de persoane. Conceptul de Food Hall, care prinde avant in marile orase din vestul Europei, propune imbinarea sub acelasi acoperis a unei vaste palete culinare, de la burgeri, pizza si salate, la bucataria asiatica si cea mediteraneana.

Cu tranzactii in sectorul HoReCa semnate si in alte proiecte moderne de birouri, precum AFI Park, Union International Centre, BVO sau Stefan cel Mare Building, DTZ propune solutii variate si inovative pentru deservirea angajatilor din centrele de afaceri, in conditiile in care mixul de servicii de la parterul cladirilor reprezinta un element cheie in atractivitatea unui proiect.

Bogdan Gubandru, Business Development Manager, DTZ Echinox

Boutique Food Hall va fi cel mai mare restaurant deschis la parterul unei cladiri de birouri, iar noul concept, o premiera pentru piata locala, isi propune sa raspunda nevoilor tot mai variate si sofisticate ale angajatilor din Bucuresti. Restaurantul va beneficia de prezenta unui numar de aproximativ 5.000 de angajati in cadrul proiectului The Bridge (in cele doua faze), dar cu siguranta va reprezenta o atractie si pentru alte categorii de consumatori, angajati din alte proiecte invecinate si chiar studenti din campusul Regie, in special prin componenta de restaurant-bar American. Terasa generoasa, cu deschidere catre gradina cu vegetatie luxurianta ce va fi amenajata in cadrul proiectului, reprezinta un alt punct forte al locatiei”.

Parcul de afaceri The Bridge este ridicat pe Soseaua Orhideelor 15C, pe terenul fostei fabrici de paine Spicul, in doua faze. Termenul estimat de finalizare pentru prima faza este septembrie 2017, iar lucrarile se deruleaza conform graficului, antreprenorul general fiind compania Bog’Art. 50% din prima faza a proiectului este inchiriata catre BCR, cladirea fiind finantata de catre UniCredit Bank.

Elena Tecuta, Office Letting Manager, Forte Partners

Componenta de <<restaurant & cafenea>> este foarte importanta in proiectele Forte Partners. In timp ce la proiectul din Stefan cel Mare am adus un restaurant-concept al fondatorilor M60, perfect adaptat unei cladiri boutique din centrul orasului, la The Bridge venim cu un restaurant de mari dimensiuni, care insa nu va face rabat nici la capitolul design, nici la calitatea mancarii si a serviciilor”.

Beneficiind de accesul facil la statia de metrou Grozavesti si Gara de Nord, o conexiune rutiera rapida cu zona centrala si de nord a Capitalei prin Pasajul Basarab, dar si de vecinatatea Universitatii Politehnica din Bucuresti si a Campusurilor Universitare Grozavesti si Regie, zona va cunoaste o dezvoltare imobiliara semnificativa in urmatorii ani, peste 100.000 de metri patrati de birouri fiind in prezent in constructie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here