rogramul unic de training participativ marca Alain Cardon, Master Certified Coach – The International Coach Federation (MCC)

Certificat de catre International Coach Federation ca fiind ICF ACSTH (adica International Coach Federation Approved Coach Specific Training Hours), cursul Fundamentele Coachingului reprezinta un instrument complet de formare si dezvoltare care se adreseaza nu numai celor ce doresc sa faca din coaching o meserie, fie ei incepatori in acest domeniu sau deja atestati in diverse sisteme de formare si care simt nevoia unui antrenament orientat catre dezvoltare, ci si intreprinzatorilor, liderilor, directorilor si managerilor,  conducatorilor de echipe, specialistilor de resurse umane, consilierilor de dezvoltare personala si profesionala,  tuturor celor care vor sa se cunoasca mai bine precum si sa-si cunoasca si sa-si inteleaga mai bine membrii echipei cu care interactioneaza.  Pentru participare este necesara cunoasterea notiunilor de baza de management.

Dezvoltat pe parcursul a mai multor ani de practica internationala de catre bine-cunoscutul coach sistemic si formator Alain Cardon, MCC, cursul este format dintr-un set de aplicatii structurate pe probleme esentiale pentru arta unui coach.  Predat personal de catre Alain Cardon, in limba engleza, programul inglobeaza un set extins si intensiv de exercitii practice supervizate, si se adreseaza tuturor celor care doresc sa foloseasca efectiv si eficient instrumente de comunicare performante in activitatea lor.

Majoritatea jucatorilor importanti din piata de coaching din Romania si Europa au fost formati in scoala domnului Cardon (o parte dintre ei sunt listati aici).  

Participantii invata intr-un cadru in care abordeaza situatii intalnite in viata si activitatea de zi cu zi, concentrandu-se pe dobandirea tehnicilor de comunicare si a deprinderilor de coaching prin lucrul supervizat pe subechipe, urmat de debriefing si fixarea instumentelor care ajuta la exersarea efectiva a tehnicilor esentiale de coaching.

Urmatoarea serie  incepe in octombrie, in Bucuresti.

Cursul este format din patru module si o zi de supervizare si mentorat, astfel:

modul 1 – Tacerea si ascultarea – sustinut in perioada 10+11 octombrie

modul 2 – Arta de a pune intrebari – sustinut in perioada 7+8 noiembrie

modul 3 – Contractarea – sustinut in perioada 5+6 decembrie

modul 4 – Abordarea sistemica – sustinut in perioada 16+17 ianuarie
Ziua de Supervizare – 18 ianuarie

Pentru mai multe detalii sau inscrieri, va rugam sa consultati site-ul nostru sau sa ne contactati.

 

Maiestria in coaching este o arta de a fi

Fiecare ciclu si atelier organizat de Alain Cardon, MCC, si Metasysteme Coaching este conceput astfel incat sa permita fiecarui participant sa-si reevalueze cadrele de referinta, sa-si remodeleze sistemele de credinte si sa-si transforme viziunile asupra vietii, timpului, sanatatii, clientilor, succesului, organizatiilor, echipelor, familiilor, persoanelor si a lor insisi.

Astfel, contextele de invatare depasesc simpla dobandire de cunostinte si de competente, fiind concepute astfel incat sa ofere participantilor posibilitatea unei profunde transformari personale si profesionale.

Despre Metasysteme Coaching

Alain Cardon este Master Certified Coach (MCC), International Coach Federation (I.C.F.), B.A. in Stiinte Sociale si Etnologie obtinut la Macalester College, Minnesota, SUA. A studiat psihologia educatiei la Universitatea Minnesota, SUA. Fost cadru didactic al Institutului Francez de Analiza Tranzactionala (I.F.A.T.), Alain Cardon este “expert” al Asociatiei pentru Progresul Managementului (APM). Este consultant si coach din 1976. Alain este specialist in coachingul sistemic de top management si de echipa, si are o bogata activitate de formare de coachi atat in Europa cat si in America de Nord si America Latina.
Metasysteme Coaching este o companie de consultanta ce reuneste profesiunile de coach si de consultant strategic si sistemic. Toate programele de formare si pregatire oferite de Metasysteme Coaching sunt certificate ACSTH de catre International Coach Federation. Apartenenta la ICF este o garantie a calitatii si a respectarii criteriilor etice si deontologice stabilite de aceasta organizatie, criterii care privesc atat coachingul individual si de lider, coachingul de echipa de conducere si de intreprindere, cat si cursurile de formare si pregatire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here