Timp de o saptamana, incepand din 8 octombrie, blogosfera romaneasca este invitata sa participe la o campanie inedita de interactionare cu Restaurantul Paradis by CarmOlimp din Brasov. Toti bloggerii amatori de mancare buna, pasionati de arta culinara sau pur si simplu curiosi sa isi incerce talentul in ale gastronomiei sunt invitati la gatit si apoi la povestit. Ce trebuie facut? Nimic mai simplu: fiecare bloger care doreste sa intre in concurs este invitat sa scrie pe blogul sau care este reteta preferata, cum si ce ingrediente combina, ce poveste are in spate dar mai ales cu cata pofta o savureaza la final.
Dupa o masa copioasa si o poveste savuroasa este loc de premii. Restaurantul Paradis by CarmOlimp va oferi celei mai interesante, captivante si citite povesti o excursie de un weekend, pentru bloggerul castigator si inca 3 prieteni, la Brasov. Toate costurile excursiei (transportul, cazarea la un hotel de 4 stele din Brasov si cele trei mese zilnice) sunt asigurate de organizatorul campaniei, Restaurantul Paradis by CarmOlimp.
Aceasta campanie este doar prima dintr-o serie ce urmeaza a fi derulata in viitorul apropiat si se desfasoara la nivel national.
Restaurantul Paradis by CarmOlimp isi doreste sa inceapa o campanie extinsa de interactiune social media, bazata pe diferite promotii si oferte atat pentru bloggeri dar si pentru cititorii lor, pentru turisti dar si pentru localnici.
Despre Restaurant Paradis by CarmOlimp
Paradis by CarmOlimp din Brasov este al doilea restaurant detinut de familia Soneriu, primul fiind deschis in orasul Victoria in 2005.
Restaurantul Paradis by CarmOlimp este situat in centrul istoric al municipiului Brasov, pe strada Apollonia Hirscher nr.12, are o capacitate de 90 de locuri si ofera peste 400 de retete, atat din bucataria romaneasca cat si dintr-o varietate de bucatarii internationale. Targetul restaurantului este reprezentat atat de turistii straini si romani, dar si de brasovenii dornici de o experienta culinara unica. Restaurantul este deschis zilnic intre orele 11:00 – 23:30.