A

DISCUTII PRODUCTIVE

Încercaţi să vă exprimaţi nemulţumirile în faţa unor prieteni. În felul acesta aţi putea afla o soluţie ingenioasă pentru a le rezolva. Aţi putea să începeţi o nouă acţiune.

PROTECTIE SUS PUSA

 Cineva încearcă să vă protejeze. Vă deranjează condiţiile care vi se pun în familie, dar nu este cazul să faceţi comentarii. Planurile dvs. vor avea succes cu condiţia să nu vizeze rezultate imediate.

SURPRIZE NESPERATE!

Sunteţi optimişti şi vedeţi viaţa doar în roz. Ziua aceasta veţi avea parte de surprize frumoase din partea persoanei iubite, iar dvs. veţi încerca să petreceţi ziua împreună.

 

E NEVOIE DE O DECIZIE RAPIDA!

Luaţi unele decizii urgente. Trebuie să protejaţi şi o sumă de bani, dar să achitaţi şi unele taxe şi datorii, inclusiv de la un drum lung. Fiţi punctuali la întâlniri şi obiectivi în discuţii.

CU CAPSA PUSA!

Sunteţi foarte irascibil, fără a avea vreun motiv bine definit pentru această stare. Cei dragi încearcă întâi să vă liniştească, apoi vă lasă brusc în pace. Seara o petreceţi de unul singur.

O INVESTITIE RISCANTA

 Vi se propune o investiţie tentantă, dar este nevoie de mai multă alergătură decât bănuiţi. Evitaţi să începeţi activităţi de tip comercial.

DEVENITI CONSILIER PSIHOLOGIC!

Interesul vă este captat de o persoană care vă face mărturisiri legate de starea psihică a unei fiinţe dragi. Încercaţi să o ajutai atât cât puteţi, dar numai din pur altruism.

ACTIONATI CU PRUDENTA!

Este necesar să fiţi mai prudent, chiar dacă aveţi impresia că profesional totul este foarte simplu. Vi se oferă şansa de a vă împăca cu persoanele care v-au criticat permanent.

DATI DOVADA SE SIMT PRACTIC!

Sunteţi salvat de simţul practic deosebit de care daţi dovadă şi de capacitatea de a vă organiza ireproşabil. Încercaţi totuşi să nu mai faceţi eforturi atât de mari!

REGRETE

În prima jumătate a zilei, neliniştea vă pândeşte la fiecare pas. Regretaţi mult o greşeală făcută cu mai mult timp în urmă şi faceţi tot posibilul să o reparaţi.

 

EXTREM DE INGENIOS

Vă manifestaţi ingeniozitatea în cele mai stresante momente şi apoi vă miraţi că toţi apelează la dvs. pentru a fi ajutaţi în tot felul de probleme. Suprasolicitare.

MAI MULTE FAPTE, MAI PUTINE VORBE!

Este bine să vă detaşaţi şi să încercaţi să vă implicaţi şi în alt fel de activităţi. Vorbiţi prea mult, dar nu vă faceţi timp pentru a-i asculta pe cei care chiar au probleme grave.

 

ZODIE FAVORIZATA-SAGETATOR

NIMIC NU VA STA IN CALE!

Norocul încă vă susţine, obţineţi uşor ce doriţi . Aveţi energie, voinţă şi şarm şi puteţi astfel să rezolvaţi lucrurile mai repede decât aţi fi crezut iniţial.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here