CLARIFICARI

Este o zi în care aţi putea lămuri unele neînţelegeri mai vechi. Nu trebuie să vă grăbiţi să trageţi concluzii şi mai ales nu este cazul să fiţi suspicios.

DOVEZI DE IUBIRE!

De la persoane iubită veţi primi o dovadă de dragoste. Sunteţi generos cu partenerii şi faceţi în aşa fel încât această zi să fie una deosebită. Ar fi bine să nu vă lansaţi în cheltuieli nesăbuite.

IESITI SIFONAT DINTR-O DISCUTIE!

Vă simţiţi jignit pentru că vi se răspunde, într-o manieră mai puţin civilizată, de o persoană foarte dragă. Învăţaţi pe pielea dvs. efectele negative ale lipsei de educaţie.

 

CONTROVERSE

Vi se impune o discuţie cu o parte din colegi cu care colaboraţi de obicei. Este vorba doar de nişte contestaţii bizare, însă sunt suficiente pentru a vă irita pentru tot restul zilei.

PLIN DE ENERGIE!

Chiar dacă domoliţi puţin ritmul, vă menţineţi entuziasmul. După ce vă liniştiţi în privinţa casei şi familiei, vine rândul problemelor personale.

IN FORMA SI NU PREA!

Deşi vă simţiţi în formă, s-ar putea să descoperiţi că nu prea aveţi spor. Liniştiţi-vă! Astăzi nu prea sunteţi realist. Vă sfătuim să nu forţaţi lucrurile, pentru că riscaţi să provocaţi discuţii aprinse.

SCHIMBARI DISCUTABILE!

E posibil să vi se propună un nou de loc de muncă. Analizaţi cu atenţie toate avantajele şi dezavantajele înainte de a lua o decizie. Aveţi contraargumente puternice.

VA REVENITI FINANCIAR

 Situaţia financiară se stabilizează, dar faceţi în continuare cheltuieli prea mari, fără să vă gândiţi că norocul este trecător. Optimismul poate să fie uneori contraproductiv.

REZOLVARI

În sfârşit, vă rezolvaţi toate problemele familiale, dar într-un mod deosebit de original. Mai aveţi însă multe datorii morale, pe care ar fi bine să nu le uitaţi din nou.

BLAZAT!

Este necesar să scăpaţi de sentimentul de plictiseală, deoarece creativitatea dvs. este pusă în pericol. Pentru moment, este de preferat doar să vă relaxaţi.

STRES!

Stresul şi agitaţia de la serviciu vă pot provoca unele probleme de sănătate. În această zi, relaţia cu partenerul dvs. merge ca pe roate, iar dvs. veţi radia de fericire.  S-ar putea să primiţi un cadou de la persoana iubită.

MICI PROBLEME FINANCIARE!

Financiar, veţi avea mici probleme, dar situaţia se va remedia. O oarece distanţă va apărea între dvs. şi partenerul iubit, dar, cu un pic de efort, situaţia se va ameliora.

ZODIE FAVORIZATA-RAC

OPORTUNITATI!

Oportunităţile vor apărea în cariera dvs., mai ales în a doua parte a zilei. Aveţi ocazia să vă valorificaţi ideile şi să căpătai respectul colegilor de muncă.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here