SIMT PEDAGOGIC!

Stând de vorbă cu copiii, abordaţi un ton prietenos, vesel, chiar dacă vreţi să le faceţi morală. Ei vor fi mult mai receptivi la informaţiile noi şi îşi vor corecta greşelile cu multă bunăvoinţă.

ATENTIE LA PARTENER!

Partenerul e înnegurat şi pus pe ceartă. Nu-i oferiţi această satisfacţie. Mai bine faceţi o vizită unei prietene. Până vă întoarceţi acasă, el va avea timp să se calmeze..

DIFICIL DE LUAT O DECIZIE!

Greu să luaţi azi decizii, discuţiile nu se leagă. Lăsaţi confidenţele şi problemele importante pentru vremuri mai bune. E bine să limitaţi consumul de sare şi condimente.

INCERCATI SA VA ADAPTATI DIN MERS!

Ar fi foarte bine daca te-ai adapta situatiilor nou create pentru ca ai avea numai de castigat! Intre cei care stau in picioare, nu sta jos; intre cei care stau jos, nu sta in picioare. Intre cei care rad, nu plange; intre cei care plang, nu rade.Incearca sa nu iesi in evidenta, in sensul prost al locutiunii! Nu e momentul

PAREREA DUMNEAVOASTRA CONTEAZA!

Vreţi să vă susţineţi cu orice preţ punctul de vedere, dar e posibil să nu dispuneţi de toate informaţiile şi aţi putea greşi. Menajaţi-vă ochii. Staţi mai puţin în faţa televizorului!

RUPERI DE RITM

Rutina vieţii de familie poate fi perturbată. Aşteptaţi-vă la o vizită sau la veşti care răstoarnă mersul obişnuit al lucrurilor. Azi riscaţi să cheltuiţi mai mult decât aţi planificat.

PROPUNERI INEDITE!

Chiar dacă propunerile celor din familie vi se par ieşite din comun, de ce să nu acceptaţi nebuniile lor? Tonusul şi distracţia vă vor fi asigurate şi vă fac bine!

BUNATATEA NU COSTA

O vorba buna spusa la momentul potrivit, poate schimba destinul unui cunoscut care vine sa-ti ceara sfatul si adevarul. Nu dispreţui înfometatul care fură pentru a-şi potoli foamea, nu-l judeca dupa greselile pe care disperarea l-a impins sa le faca.Doar ajuta-l! O sa te simti si tu mai bine!

 

MARE, MARE ATENTIE!

Aveţi grijă să nu cădeţi în capcană! S-ar putea să vă lăsaţi acaparat de o pasiune mistuitoare, ce vă complică viaţa şi nu are nici o logică.

SANSE DE AVANSARE!

Avansarea pe care v-o doriţi şi pentru care faceţi atâtea eforturi nu este departe. important este acum să vă păstraţi optimismul şi să faceţi cât mai multe cunoştinţe noi.

LASATI ORGOLIUL LA  PARTE

Orgoliul e bun, dar numai în limite raţionale. Iubitul recunoaşte că a greşit şi îşi cere scuze. Dacă veţi lăsa de la dvs., el va face orice ca viaţa să vă fie ca o poveste.

SFATURI INTELEPTE

Ai de rezolvat o situatie ceva mai complicata si e cel mai bun moment sa-ti amintesti ce te-au invatat cei care s-au ocupat de educatia ta.Sfaturile lor te vor scoate din incurcatura si vei sfarsi ziua cu realizari remarcabile.

ZODIE FAVORIZATA-LEU

PE DRUMUL CEL BUN!

Zi excelentă pentru sport şi mişcare în aer liber, investitii financiare profitabile si relatii amoroase!Practic, o zi in care totul va iese din plin!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here