SANATATE PRECARA

Este posibil ca starea de sănătate să nu vă permită să acţionaţi imediat. Amânaţi un drum în ţară, care presupune şi încasarea unor sume destul de mari.

IN SANUL FAMILIEI

Vă regăsiţi echilibrul şi armonia de care aveţi nevoie. Deşi vă place să fiţi independenţi şi să nu vă dea nimeni sfaturi, se pare că familia e locul dvs. preferat..  

O SURPRIZA PLACUTA!

Un cadou sau o surpriză de la un prieten vă va aduce multă bucurie astăzi. Obţineţi avantaje nesperate dintr-o acţiune întreprinsă cu mai mult timp în urmă.

 

NU CEDATI!

De dimineaţă faceţi eforturi pentru a fi pe placul cuiva din familie. Apoi vă hotărâţi să urmaţi impulsurile şi să preluaţi iniţiativa, indiferent de consecinţe.

 

FERICIRE CONJUGALA

În familie, veţi avea parte de o ambianţă plăcută, armonioasă şi plină de tandreţe. Partenerul de viaţă vă va copleşi cu atenţia lui, fapt care vă va aduce multă fericire.

FACTOR DE ECHILIBRU

Cineva din anturajul dvs. este într-o agitaţie deosebită. Nici dvs. nu sunteţi întruchiparea calmului, dar aţi putea încerca să-l temperaţi. Un telefon pe care îl aşteptaţi întârzie.

MENTOR SPIRITUAL

Sunteţi căutat pentru a vi se cere sfaturi. Starea dvs. psihică nu este dintre cele ai fericite, aşa vă evitaţi să rămâneţi singur după orele de program.

USOR CONFUZ

Încercaţi să vă adunaţi gândurile, căci sunteţi cam împrăştiat. Din punct de vedere financiar lucrurile nu stau cum v-aţi dori, dar nici nu vă puteţi plânge.

CARCOTAS FARA MOTIV!

Spiritul dvs. critic pare să caute în permanenţă nod în papură. Încercaţi să fiţi mai înţelegător. Aveţi ceva pe suflet şi ar fi bine să vă descărcaţi sufletul în faţa unui membru al familiei.

TREBURI GOSPODARESTI

Treburile gospodăreşti vă copleşesc şi vă irită. În familie, un eveniment neprevăzut vă va pune nervii la încercare. Inspiraţia însă vă este maximă.

CONTROVERSE

Bucurii şi emoţii. Altfel spus, una rece, una caldă! În principiu, dorinţa de a trece cu vederea propriile greşeli se accentuează. De aceea apar şi controverse.

ATENTIE LA DETALII!

Nu neglijaţi detaliile pentru a termina ceea ce v-aţi propus. Studiaţi mai bine fondul lucrurilor. Nu vă lăsaţi perturbaţi de un coleg care s-a transformat în adversar.

ZODIE FAVORIZATA-SCORPION

POTENTIAL DE INVIDIAT!

Dispuneţi de un potenţial deosebit în ceea ce priveşte implicarea şi demararea unor activităţi noi, foarte profitabile pentru toată lumea.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here