N-AVETI TIMP SA VA PLICTISITI!

Este o zi în care plictiseala nu o să apară, pentru că veţi fi solicitat tot timpul, ceea ce vă face plăcere. Veţi avea întâlniri şi veţi fi înconjurat de mulţi prieteni.

O CEARTA PLUTESTE IN AER

O discuţie amicală se termină cu o critică greu de suportat, de care oricum sunteţi decis să nu ţineţi seamă. Drumuri neaşteptate, iar seara, familie calmă şi fericită.

NU SUNT SANSE DE RELAXARE!

Sunteţi decis să vă dedicaţi mai mult divertismentului şi să vă relaxaţi. Cu toate că aveţi tot dreptul la o astfel de preocupare, nu sunteţi aprobat de familie.

MENAJATI-VA NERVII!]

Încercaţi ca astăzi să evitaţi emoţiile sau efortul susţinut, pentru că acestea ar putea duce la o creştere a nervozităţii dvs., iar starea de sănătate nu este foarte bună.

 

PUTETI BENEFICIA DE O SPONSORIZARE!

Vi se propune o sponsorizare la care nici nu v-aţi gândit şi pentru care nu aţi făcut nici un fel de intervenţii. O persoană ambiţioasă vă pune la încercare răbdarea..

MUNCA IN EXCES

Ca de obicei, amânaţi tot ceea ce înseamnă relaxare sau divertisment, pentru a vă dedica exclusiv muncii. Mai mult, reproşaţi celor din anturaj că nu procedează la fel.

NUMAI CINE NU MUNCESTE NU GRESESTE

Vă veţi implica în diverse activităţi intelectuale, dar în ciuda inspiraţiei de care daţi dovadă, aţi putea greşi cu uşurinţă. Încercaţi să discutaţi cu cineva de încredere proiectele dvs.

POSIBILE CONFLICTE

S-ar putea să apară unele conflicte în cuplu. Supărarea nu va ţine mult, iar la sfârşitul zilei entuziasmul dvs. sentimental va atinge cote maxime. La serviciu aveţi multe simpatii.

PASTRATI-VA CALMUL!

Aveţi grijă să nu acţionaţi prea impulsivi când cei dragi dvs. încearcă să vă dea sfaturi. Ascultaţi cu atenţie, judecaţi informaţiile primite şi păstraţi ceea ce este necesar.

NOI OPORTUNITATI!

În cazul în care doriţi să faceţi unele schimbări, oportunităţile nu se vor lăsa prea mult aşteptate, dar nu este cazul să vă grăbiţi. Relaţia cu colegii nu va fi dintre cele mai bune.

ATENTIE LA ANTURAJ!

Aveţi tendinţa de a vă înconjura de indivizi mânaţi de diverse interese. Vă deranjează uneori falsa lor admiraţie. Pentru celibatari, dragostea pluteşte în aer.

RELATII NOI!

Nu se poate spune că nu aveţi noroc, dar dvs. consideraţi că pentru moment cheltuiţi prea mult pentru drumurile inutile. O femeie vă ajută să vă faceţi noi relaţii.

ZODIE FAVORIZATA-SAGETATOR

REUSITI SA VA IMPUNETI!

A sosit momentul să vă impuneţi punctul de vedere şi să dovediţi că sunteţi o persoană care ştie să-şi apere drepturile. Atenţie la un lucru de valoare.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here