A

CHELTUITI ”AGRESIV”

Continuaţi să cheltuiţi peste măsură, numai că de această dată veţi avea surpriză să nu mai fiţi deloc ajutat de partener. Sunteţi foarte bine din punct de vedere al sănătăţii.

SECRETE BINE ASCUNSE

Aţi putea să vă puneţi în aplicare planurile dvs. secrete, cu atât mai mult cu cât veţi beneficia de ajutorul unei persoane bine poziţionate social. Familia este de partea dvs.

MUNCA EXTENUANTA

Vă susţineţi cu inteligenţă cauza, dar munca vi se pare din ce în ce mai grea, iar lipsa de relaxare
devine evidentă mai ales în plan sentimental.

PASI INAINTE

Proiectele dvs. avansează. Este o etapă de implicare în activităţi intelectuale şi negocieri. Contactul cu lumea bună are şi el avantaje incontestabile.

NEMULTUMIT DE REZULTATE!

Foarte energic şi mult prea vorbăreţ, discutaţi îndelung cu colegii despre rezultatele ajunse sub ştacheta pe care aţi stabilit-o împreună. Partenerul e mai prosper decât dvs.

PREA MULTE OBLIGATII

Planificaţi drumuri al rude şi la prieteni şi în mod sigur le pregătiţi cadouri pe care nu le merită. Obligaţiile pe care vi le asumaţi depăşesc cu mult posibilităţile de care dispuneţi.

INDIVIDUALIST!

Foarte optimişti şi exuberant, nu luaţi în seamă sfaturile nimănui şi vă certaţi cu partenerul. Dacă nu sunteţi vigilenţi cu cei care nu prea vă au la suflet, veţi regreta mai târziu.

VESTI BUNE!

Ca să câştigaţi, trebuie să fiţi supus. Atitudinea asta dăunează duşmanilor şi vă ajută mult.
Veţi primi veşti bune. Nu vă fie frică să speraţi.

ATENTIE LA CE SPUNETI!

Trebuie să păstraţi distanţa faţă de unii şi aveţi grijă ce vorbiţi. Nu toată lumea are simţul umorului. Măcar, aţi încercat. Toţi drag de dvs. să le rezolvaţi problemele.

PUNETI-VA IN VALOARE!

V-aţi construit din greu încrederea în sine. Este timpul să vi-o puneţi în valoare. Întâlniţi noi oameni. Nu vă enervaţi că vi se spune mereu acelaşi lucru.

APARENTELE INSEALA

Nu mulţi înţeleg ce se petrece în sufletul dvs. şi de aceea păreţi încrezut şi inabordabili. V-aţi pus mari speranţe într-o promisiune a cuiva care însă nu prea pare să se ţină de cuvânt.

DORNIC DE LINISTE!

Vreţi ceva foarte rar: liniştea. Căutaţi totuşi o cale de a o avea. Sunteţi în situaţia de a lămuri o înţelegere. Ambele părţi ar trebui să înţeleagă ce s-a întâmplat.

ZODIE FAVORIZATA-RAC

MULTE BUCURII!

Cu cât daţi mai mult, cu atât primiţi şi mai mult. Bucuriile vin din domeniul financiar sau al afacerilor secrete, iar partenerul vă copleşeşte cu afecţiune

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here