M

PROBLEME DE SUFLET

S-ar putea să aveţi mici probleme sentimentale, care vă răscolesc amintiri neplăcute. Nu puneţi la suflet. Reuşiţi să dezamorsaţi un conflict incipient.

NOI CUNOSTINTE

Vă face plăcere să cunoaşteţi oameni interesanţi sau să învăţaţi lucruri noi pe care apoi să le folosiţi pentru a vă perfecţiona stilul de muncă şi a vă consolida relaţiile.

VEZI CINE ITI E PRIETEN

Treci printr-un moment oarecum mai dificil si cu ocazia asta vei putea vedea cine iti e prieten cu adevarat si cine nu.Multi vor sari sa te ajute abia cand nu mai ai nevoie de ajutor

CEREBRAL!

Este o zi favorabilă activităţilor intelectuale. Nu exageraţi cu glumele riscante! Cei din jur, şi mai ales o persoană de sex opus, vă apreciază ideile.

O DIMINEATA SENINA!

Dimineaţa totul vă merge din plin, însă este posibil să deveniţi orgolios. Se pare că vă exprimaţi neglijent şi s-ar putea ca persoana iubită să vă înţeleagă greşit.

 

O ZI GREA

Problemele pe care le veţi întâmpina astăzi sunt destul de dificile. Reuşita dvs. devine greu de obţinut, în special acolo unde sunt necesare diverse aprobări.

NU VA FORTATI NOROCUL!

Speculaţiile vă pot toca astăzi mai mulţi bani dacă sunteţi împătimiţi ai unor asemenea activităţi. În plan sentimental, inventivitatea uimeşte partenerul.

CE-AM AVUT SI CE-AM PIERDUT

Nu mai ai ce pierde si de aceea mizezi totul pe o singura carte.Daca e castigatoare, ai dat lovitura, daca nu, mai sarac de atat nu poti fi! Patruzeci de hoţi nu pot prăda un om în pielea goală.

 

O ZI INCARCATA

Aveţi multe de rezolvat, aşa că ar fi bine să vă stabiliţi clar priorităţile. S-ar putea să vă ocupaţi de o problemă urgentă a unui membru din familie.

POSIBILA COLABORARE

Vă puteţi ocupa de probleme financiare. Aveţi şanse să redresaţi bugetul familiei. Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să nu refuzaţi.

DEPINDETI DE ALTII!

Problemele pe care le veţi întâmpina astăzi sunt destul de dificile. Reuşita dvs. devine greu de obţinut, în special acolo unde sunt necesare diverse aprobări.

CONTATI PE COLECTIV

Este o zi în care va trebui să vă bizuiţi pe ceilalţi, chiar dacă acest gând vă sperie. Nu luaţi decizi importante în acest moment, daţi atenţie instinctului.

ZODIE FAVORIZATA-GEMENI

DIN SUCCES IN SUCCES

Incepand cu primele ore ale diminetii observati ca norocul e de partea dumneavoastra si ca sunteti favorizat in tot ce faceti!Pe parcursul zile se confirma acest lucru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here