HOROSCOPUL ZILEI-4

PAUZA INTRE DOUA ALERGATURI!

Aveţi mult de alergat pentru a rezolva o problemă în legătură cu o rudă. N-ar fi exclus să fiţi mediator într-un conflict. Veţi găsi totuşi şi un moment de pauză pentru o şuetă.

INTAMPLARI NEPREVAZUTE

Ideile dvs. sunt originale şi stârnesc discuţii contradictorii. Întâmplări neprevăzute pot tulbura monotonia acestei zile şi evenimentele pot lua o întorsătură ciudată.

ATENTIE LA GAFE!

Ştiţi să vă faceţi plăcut în societate, dar puteţi face şi gafe, având mici neînţelegeri mai ales cu persoanele masculine, mai impulsive. Vă preocupă mult aspectul dvs. exterior.

SACRIFICII PE ALTARUL IUBIRII!

De dragul iubirii, sunteţi gata să faceţi orice sacrificiu. Dacă v-aţi propus ceva, nimic nu vă mai stă în cale.
Totuşi, mare atenţie pentru a nu regreta faptele săvârşite.

AZI NU VA PLICTISITI

Veţi reuşi să faceţi totul să pară uşor şi plăcut, va fi o zi în care nu prea aveţi timp să vă plictisiţi. Sunteţi foarte activ şi de aceea spre sfârşitul zilei veţi fi obosit.

NU PUTETI EVITA NISTE DISCUTII!

Sunt posibile discuţii cu partenerul de viaţă. Aveţi multe de pus la punct, şi se impune un dialog constructiv. Stabiliţi întâi priorităţile. N-ar fi exclus să primiţi o invitaţie.

 

NU LUATI DECIZII IN GRABA!

Evitaţi hotărârile pripite, care ar putea să tulbure armonia în casă! Spre seară, aveţi parte de o întâlnire neaşteptată care va schimba programul pentru ziua următoare.

PLANURI ULTRA SECRETE

Aţi putea să vă puneţi în aplicare planurile dvs. secrete, cu atât mai mult cu cât veţi beneficia de ajutorul unei persoane bine poziţionate social. Familia este de partea dvs.

O PROPUNERE TENTANTA

Veţi primi o propunere greu de refuzat. Chiar dacă nu sunteţi prea încântat, încercaţi să priviţi cu mai mult optimism. La o analiză mai atentă, veţi găsi mai multe argumente pro.

NU E MOMENTUL MARILOR PROIECTE!

Nu vă lansaţi în proiecte îndrăzneţe, căci sunt puţine şanse de a realiza ceva. Sunteţi profund nemulţumit de tot ceea ce se întâmplă în jurul dvs. Şi căutaţi o persoană căreia să vă plângeţi.

SPERANTE DESARTE

Nu mulţi înţeleg ce se petrece în sufletul dvs. şi de aceea păreţi încrezut şi inabordabili. V-aţi pus mari speranţe într-o promisiune a cuiva care însă nu prea pare să se ţină de cuvânt.

O SANSA NESPERATA

Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă, aveţi toate şansele să-l găsiţi astăzi. Farmecul personal vă ajută să rezolvaţi o situaţie tensionată pe cale diplomatică.

ZODIE FAVORIZATA-RAC

NOROCUL STA LA PANDA!

Norocul stă la pândă, însă nu-l forţaţi. S-ar putea să aveţi şanse de câştig, însă numai dacă mizaţi pe inspiraţie. Şefii se gândesc la o promovare sau la o primă. În orice caz, este vorba de o sumă suplimentară de bani.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here