NIMIC NU-TI STA IN CALE!

Astazi, nimeni si nimic nu-ti poate sta in cale. Tot ceea ce iti vrei propune vei reusi si sa duci la bun sfarsit, chiar daca nu va fi deloc usor pentru tine. Norocul ca ai colegi de munca binevoitori, prieteni de incredere, membrii ai familiei care te iubesc. Cu totii se vor stradui sa te ajute astfel ca nici nu vei realiza cat de greu a inceput luna pentru tine.

CASTIG NEASTEPTAT!

Pe plan financiar lucrurile iti vor merge de minune. Ziua iti poate fi luminata de un castig la nici nu te-ai fi asteptat sau stergerea unei datorii mai vechi, una de care iti era teama ca nu vei scapa in curand. Nici inspiratia nu te va paraasi astazi, fie ca vorbim de locul de munca, fie ca vorbim de o serie de modificari pe care le vei inteprinde acasa.

O ZI AGLOMERATA!

Pentru tine familia este si va fi tot timpul cel mai important element din viata ta, iar astazi te vei stradui din rasputeri sa dovedesti acest lucru. Chiar daca vei avea o zi aglomerata si la locul de munca, chiar daca nu-ti vei vedea capul de griji, nu vei uita sa te rupi de toate si sa-ti petrecti putin timp alaturi de cei dragi – acasa, la o cafea sau de ce nu, la un film.

ATENTIE LA MANAGEMENTUL AFACERILOR!

Mare atentie la tranzactiile pe care le vei face astazi, verifica totul de cel putin doua ori. Exista mari sanse ca asa-zisii tai parteneri de afaceri sa nu fie cine crezi tu ca sunt. Pe de alta parte, ai grija ca nu putine vor fi situatiile care iti vor intinde nervii la maxim. Calmeaza-te si actioneaza abia dupa ce esti sigur ca ai luat o decizie rationala.

O PERIOADA TULBURE!

Se pare ca sunteti agitat toata ziua, din cauza neintelegerilor cu un partener de afaceri. Va sfatuim sa va stapaniti, chiar daca descoperiti ca ramaneti in pierdere. Pe plan sentimental, va merge foarte bine. Nu aveti probleme cu sanatatea, insa ar fi bine sa evitati excesele alimentare.

UN NOU LOC DE MUNCA!

Se prea poate ca un prieten sa va propuna un al doilea serviciu. Va sfatuim sa acceptati, chiar daca nu prea va convine salariul. Ar fi bine sa aveti mai multa rabdare cu partenerul de viata, sa il ascultati cu rabdare si sa nu il contraziceti la fiecare vorba..

INVIDIAT DE COLEGI!

Pentru unii nativi ai zodiei nu este o zi buna pentru a incepe activitati noi.Exista persoane din anturaj care va invidiaza pentru realizarile dvs.
Sfatul nostru este sa acordati o mai mare atentie relatiilor cu persoana iubita deoarece puteti avea surprize neplacute.

PETRECETI CLIPE MINUNATE ALATURI DE CEI DRAGI!

Este o zi favorabila relatiilor sentimentale si realizarilor pe plan social. In ceea ce priveste activitatea profesionala si afacerile, va recomandam sa fiti mai prudent. Dupa-amiaza aveti ocazia sa petreceti momente placute alaturi de partenerul de viata. Dificultatile financiare nu reusesc sa va indispuna.

PROBLEMELE FINANCIARE VA DAU BATAI DE CAP!

Stresat de problemele financiare, s-ar putea sa jigniti o persoana apropiata. Ganditi-va de doua ori inainte de a deschide gura! Nu este o zi buna pentru examene si intalniri cu prietenii. Daca trebuie sa plecati intr-o calatorie, va sfatuim sa o amanati.

VA GASITI RITMUL CEVA MAI GREU!

Dimineata sunteti confuz, nu reusiti sa va adunati si sa va respectati programul. Dupa-amiaza, va reveniti si, cu putin efort, puteti sa recastigati terenul pierdut. Va recomandam sa nu va angajati in polemici. Spre seara, va regasiti buna dispozitie si optimismul intr-o vizita la un prieten bun.

E NEVOIE DE CLARIFICARI!

Este mai bine sa actionati pentru a clarifica o serie de chestiuni de natura materiala. Incercați sa amanati achizitiile mari pentru acasa sau la birou sau, cu exceptia cazului in care sunt strict necesare. Incercati sa fiti aproape de cei mai tineri membri ai familiei.

PUNETI LUCRURILE LA PUNCT!

Astazi va faceti suficient timp pentru dvs si familie. In cazul in care, in ultimele zile nu ati reușit sa rezolvati problemele administrative, revizuiti documentele specifice si nu strica sa petreceti cateva ore pentru a clarifica totul si pentru a indeplini noile oportunitati.

ZODIE FAVORIZATA-VARSATOR

LOVITURA FINANCIARA!

Pare a fi o zi cu final fericit pentru o problema care ti-a consumat mult timp si suficient de multa energie. Financiar, chiar pare a fi o lovitura. Si sentimental iti merge bine. Un mic sfat: nu este cazul sa plusati mai mult decat este cazul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here