TRECETI LA MUNCA!

Este timpul să mai şi munciţi. V-aţi distrat prea mult zilele acestea şi s-ar putea să fi devenit delăsători. Cineva din anturaj vă face o surpriză plăcută.Conflictele cu colegii de serviciu vor fi greu de evitat. În societate vă veţi lovi de birocraţie şi idei preconcepute.

VA LIPSESTE GANDIREA LIMPEDE!

Se pare că sunteţi cam confuz şi nu este recomandabil să luaţii decizii importante. De asemenea, ar fi bine să amânaţi activităţile care necesită efort intelectual.Cheltuiţi surplusul de energie într-o manieră originală..

O AFACERE PROFITABILA

Simţul practic şi dorinţa de schimbare vă ajută să intraţi în afaceri. S-ar putea ca un prieten să vă propună o colaborarea aparent profitabilă. posibil să descoperiţi că aţi acţionat în interesul celor mai înverşunaţi duşmani. 

EMOTIV

În prima parte a zilei, sunteţi foarte emotiv şi este posibil să aveţi dificultăţi de comunicare. Este posibil să cunoaşteţi o persoană importantăcare va poate propulsa in inalta societate! Totul depinde de modul in care stiti sa va puneti in valoare!

STAPANITI-VA NERVII!

Deveniţi impulsiv din cauza unor neînţelegeri cu şeful direct. Fiţi prudent în afirmaţii! Vă sfătuim să vă stăpâniţi nervozitatea în discuţiile cu partenerul de viaţă pentru ca riscati certuri pe care in mod sigur nu le doriti!

POSIBILA AVENTURA

Veţi participa la o întâlnire lărgită şi veţi cunoaşte o persoană ce vă va atrage în mod deosebit. Aveţi toate şansele unei aventuri de neuitat.Cuvintele alese cu grijă vor fi azi forma cea mai potrivită pentru a vă exprima sentimentele. Entuziasmul cu care comunicaţi şi optimismul vă aduc în preajmă oameni interesanţi.

SEFII VA APRECIAZA

În ciuda intrigilor care vă înconjoară, o întorsătură neaşteptată la serviciu vă aduce în atenţia şefilor,
care intenţionează să vă promoveze.E momentul cel mai bun sa discutati despre o marire de salariu!Daca nu acum, atunci cand?

O AFACERE DE FAMILIE

Deşi simţul practic nu este astăzi punctul forte, intenţionaţi să demaraţi o afacere familială. Ar
fi indicat să vă consultaţi cu partenerul de viaţă. Planurile dvs. s-ar putea să nu se realizeze întocmai
precum aţi dori.

REUNIUNE TOVARASEASCA

Câteva drumuri vă vor mai dezmorţi. Vă veţi trezi cu nişte musafiri care vor înveseli atmosfera din casă. Veţi avea ocazia să vă spuneţi toate necazurile.Puteţi să ajungeţi la o înţelegere privind o problemă mai veche dacă o aduceţi pe tapet ca şi cum nu ar avea importanţă.

SANSE DE REUSITA

Vă veţi întâlni cu un prieten cu care aveţi multe de pus la punct.Se pare că astrele vă deschid poarta prosperităţii în această zi. Aveţi şanse mari de reuşită în tot ce întreprindeţi. Este o zi ideală pentru a semna acte sau pentru a încheia un contract.

REZISTATI TENTATIEI DE A CHELTUI!

Tentaţia de a cheltui tot ce aţi câştigat cu eforturi foarte mari este mult prea mare. De aceea ar fi bine să nu ieşiţi din casă. Multe din problemele vechi se rezolvă de la sine.Vă aşteaptă o zi agitată, în care veţi întâmpina unele dificultăţi din partea apropiaţilor

RECURGETI LA REZERVELE SECRETE DE ENERGIE!

Va trebui să luaţi parte la evenimentele în care sunt implicaţi cei apropiaţi. S-ar putea să primiţi obligaţii în plus. Nu vă faceţi probleme: aveţi multă energie şi veţi face faţă. În relaţiile cu cei apropiaţi veţi avea nevoie de simţul umorului.

ZODIE FAVORIZATA-RAC

DAR DE BANI!

Primiţi pe neaşteptate o sumă de bani salvatoare, care vă permite să vă achitaţi o parte din datoriile curente şi să vă bucuraţi de o cină festivă alături de persoana iubită.Totul vă merge din plin dacă ştiţi cum să le armonizaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here