ABORDARI BIZARE

Reacţionaţi ciudat, dar faceţi totul motivat şi cu cele mai bune intenţii. Cei din jur nu sunt de acord cu modul dvs. de a aborda problemele.Reuşiţi, cu ajutorul partenerului să terminaţi o lucrare în casă, începută acum câteva zile. Nu încercaţi nici o speculaţie.

PUNETI LUCRURILE LA PUNCT!

Incoltit de restante, sunteţi pus pe treabă şi vreţi să rezolvaţi mai multe probleme în acelaşi timp. Nerăbdarea vă face să deveniţi agitat. Vă recomandăm să vă stabiliţi clar priorităţile. Vă înţelegeţi excelent cu partenerul de viaţă.

SLALOM FINANCIAR

Nu staţi prea bine cu banii. Evitaţi întâlnirile cu prietenii. Există riscul să apară divergenţe care pot degenera într-o ceartă.Suportul material nu vă lipseşte, dar cheltuiţi fără măsură.Un adversar vrea să vă facă rău dar îşi pune singur beţe în roate

 

O ZI DIFICILA

O persoană vă irită prin aroganţa afişată. Este posibil un blocaj psihic, însă din punct de vedere sentimental, vă puteţi considera un norocos. Partenerul vă răsfaţă şi vă încurajează de câte ori treceţi printr-un moment critic. Treceţi printr-o zi destul de dificilă.

REDEMARATI PROIECTE MAI VECHI!

Relansaţi unele afaceri abandonate de curând. Este necesar să faceţi rost de bani şi sunteţi hotărât să faceţi chiar noi împrumuturi. Aveti niste proiecte mai vechi care va macina si va ganditi la salvarea lor de la cos!

O RECOMPENSA PLUTESTE IN AER

La serviciu, ar trebui să fiţi de două ori mai activ şi să aveţi multă iniţiativă. E o zi favorabilă şi ar fi păcat să nu profitaţi de ea. Recompensa nu se va lăsa aşteptată prea mult. Intuiţia şi raţiunea sunt azi consilierii dvs. cei mai buni.

MOMENTE DE DESTINDERE

 

Deşi aveţi mai multe lucruri de terminat, parcă v-ar tenta ceva nou. După-amiază vă faceţi nişte cunoştinţe întâmplătoare cu care veţi petrece câteva ore foarte plăcute. Astăzi sunteţi deosebit de sensibil la problemele legate de casă de familie.

 

OPTIMIST SI BINE DISPUS

Buna dispoziţie şi optimismul nu vă vor părăsi pe tot parcursul zilei. Sunteţi receptiv la părerile celorlalţi şi abia aşteptaţi să vă expuneţi punctul de vedere. Ocupaţi-vă de acţiuni curente care nu necesită prea mare concentrare. Preocupările extra-profesionale vă vor face să vă simţiţi mult mai bine.

OFERTE INTERESANTE

Deşi nu simţiţi oboseala, aceasta îşi spune cuvântul. Odihniţi-vă şi veţi vedea că aveţi cu adevărat motive să fiţi vesel şi optimist. Vi se fac oferte interesante. Nu vă grăbiţi, aveţi timp să vă gândiţi singur sau împreună cu un prieten de încredere. O discuţie despre o călătorie vă va aduce perspective minunate.

 

PUTINA MOBILIZARE

Mobilizaţi-vă pentru a vă atinge scopul şi nu mai ţineţi cont de părerile unor amici care vă invidiază. În casă, faceţi un program bine gândit şi organizat. Aţi putea avea succes într-un grup larg de persoane. Prietenul vă dă o veste care vă bucură, dar vă şi bulversează.

INTAMPINATI OBSTACOLE

Vă veţi lovi de încăpăţânarea celorlalţi, mai ales a partenerului, ca de un zid şi vă va fi greu să duceţi la bun sfârşit ce v-aţi propus pentru astăzi. O zi bună, înciuda faptului că vă veţi simţi cam obosit. Veţi fi într-o companie plăcută şi veţi reuşi să vă impresionaţi prietenii cu calităţile de care daţi dovadă.

PREA PUTIN MALEABIL

Deveniţi rigid în conversaţie, mai ales dacă este vorba despre bani sau despre strategii de educaţie. Încercaţi să fiţi mai ponderat şi mai amabil cu prietenii. Veţi face calcule şi proiecte. Veţi primi nişte informaţii care se vor dovedi în curând că sunt reale.

ZODIE FAVORIZATA-RAC

DEVENIT UN OM DE BAZA

Dispuneţi de multă voinţă şi ambiţie si aveţi răbdarea suficientă pentru a desăvârşi tot ce v-aţi propus să realizaţi. Îndreptaţi-vă atenţia către problemele profesionale, aveţi toate şansele să găsiţi soluţii deosebite. În afară de o promovare aţi putea câştiga şi o primă.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here