FINALIZARI!

Aţi putea finaliza unele lucruri pe care le-aţi început de mai multă vreme, mai ales că astăzi vă veţi bucura de sprijinul întregii familii. Nu e cazul să rataţi o astfel de ocazie.

 

TOTUL PENTRU FAMILIE!

În mijlocul familiei veţi petrece o zi minunată. Veţi primi un telefon care vă va aduce în minte tot felul de gânduri. Un prieten vă va propune o colaborare. Activităţile intelectuale vă avantajează. Aţi putea finaliza o lucrare de la serviciu la care aţi muncit mult până acum.

ZIUA MARILOR DECIZII!

Aveţi de luat unele decizii şi orice amânare var putea aduce neplăceri. De fapt, mintea dvs. funcţionează excelent şi nu aveţi de ce vă teme. La slujbă va fi o zi cu emoţii.

SURPRIZA SENTIMENTALA!

 Puteţi avea o surpriză sentimentală. Căutaţi să împăcaţi pe toată lumea şi în special pe cei apropiaţi. Sunteţi înclinat să îi judecaţi cu prea multă indulgenţă pe alţii şi vă suprasolicitaţi intelectul.

EXAGERAT DE IMPULSIV!

Astăzi aveţi tendinţa să fiţi impulsiv. La amiază primiţi o sumă de bani. Este posibil să aveţi discuţii cu partenerul, referitoare la destinaţia banilor. Nu neglijaţi investiţiile pentru casă!

GAZDA PRIMITOARE!

Sosesc musafiri şi vă schimbaţi planurile. Dacă vă roagă să îi ajutaţi cu ceva, vă sfătuim să nu îi refuzaţi. Spre seară, un prieten de familie vă dă o veste neplăcută.

TERGIVERSARI PAGUBOASE

Vă poate fi bine, dar sunt unele tergiversări de care e musai să ţineţi seama. Apare o undă de îndoială care vă îngreunează puterea de decizie. Multă agitaţie în jurul dvs. În astfel de situaţii, angajamentele dvs. faţă de parteneri trebuie gândite. În mare parte, vă dedicaţi timpul familie.

 

UN MIC CHILIPIR!

O vizită la un prieten ar putea să fie prilejul descoperirii unui chilipir, aşa că o afacere rentabilă e mai mult ca sigur. Spre seară, vă veţi întâlni cu o persoană fascinantă.Faceţi o bună impresie, în special unei persoane care doreşte să vă acorde sprijinul de care aveţi nevoie.

INVESTITII PROFITABILE!

Planurile în ceea ce priveşte o investiţie au toate şansele de izbândă, aşa că, dacă nu puteţi face faţă singur, contactaţi un prieten influent. Strategiile vă conduc spre succes.

O ZI SUFOCANTA

Aveţi o zi destul de încărcată, cu multe drumuri şi probleme de rezolvat. Nu vă faceţi griji. Reuşiţi să faceţi faţă cu succes. Singurele dificultăţi pot fi de natură materială.

MENAJATI-VA FINANTELE!

Vă aflaţi într-o formă bună şi aveţi mult chef de viaţă. Evitaţi consumul de alimente grase, deoarece aţi putea avea neplăceri cu ficatul. Nu împrumutaţi bani.

FINALIZATI UN PROIECT IMPORTANT!

Aveţi ocazia să finalizaţi o afacere începută mai demult, ceea ce v-ar putea deschide noi perspective de câştiguri. Veţi reuşi să demonstraţi că sunteţi capabil de fapte mari.

ZODIE FAVORIZATA-FECIOARA

SURPRIZE PLACUTE

Dacă aşteptaţi din partea persoanei iubite dovezi ale dragostei, veţi fi plăcut surprins de ea. Mizaţi pe noroc şi nu vă suprasolicitaţi fizic. Financiar, staţi chiar foarte bine.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here