EXTREM DE CURIOS!

Curiozitatea vă împinge să faceţi lucruri interesante, mai ales la serviciu. Sunteţi uşor de abordat şi la nevoie aveţi idei bune, chiar dacă sunt ceva mai ciudate.

RISIPITOR!

Ca să vă arătaţi dragostea faţă de cineva sunteţi dispus să cheltuiţi nişte bani, chiar dacă nu vă dau afară din casă. Vă ocupaţi mai mult de casă şi familie.

RUTINA

Problemele administrative şi de rutină vă ocupă o bună parte din timp. Spre norocul dvs., rigoarea vă susţine şi faceţi faţă acestui vârtej de situaţii neaşteptate.

 

VESTI BUNE!

Noutăţile plăcute nu vă ocolesc. Dar nici duşmanii nu uită ce misiune au de îndeplinit. Pentru marile realizări în carieră, astăzi porniţi, evident, cu dreptul. Cuvântul de ordine e consecvenţa!

REZULTATE PESTE ASTEPTARI!

 Cu toate că intuiţia dvs. prevede unele neplăceri la serviciu, veţi obţine însă rezultate bune pentru că ziua aceasta favorizează reuşitele

INTELEGATOR!

Astăzi toleranţa faţă de cei cu care aveţi probleme vă ajută. Prin această atitudine, lucrurile nu se înrăutăţesc. Acum este strategia cea mai înţeleaptă.

O ZI INCARCATA

Chiar dacă aveţi energie suficientă şi dorinţa de a face cât mai multe nu este cazul să vă aglomeraţi peste măsură programul. Primiţi veşti bune şi rezolvaţi multe probleme.

VI SE PUN BETE IN ROATE!

 Între dorinţe şi împlinire drumul dvs. este marcat de situaţii neaşteptate. Treceţi peste aceste hopuri doar cu ajutorul persoanelor de decizie. Nu vă implicaţi în controverse.

EVOLUTII SATISFACATOARE!

Sunteţi mulţumit din punct de vedere sentimental, iar afacerile extraserviciu evoluează pozitiv. Nu este exclus să plecaţi la drum sau să vă ocupaţi de probleme intelectuale.

AZI SUNTETI NERVOS!

Sunteţi cam iritat şi nu vă stăpâniţi nervozitatea din cauza unei veşti neplăcute. Riscaţi să provocaţi dispute verbale cu cei din jur. Temperaţi-vă atitudinea agresivă!

ADMONESTAT DE SEF!

S-ar putea să fiţi certat de şef. Se pare că nu dvs. sunteţi vinovat, ci deficienţele de comunicare. Explicaţii şefului cu calm. Cu ajutorul unei persoana cu experienţă, reuşiţi să rezolvaţi totul!

SURPRIZE, SURPRIZE!

Este o zi marcată de veşti ce vă surprind. Vi se propun tot felul de competiţii şi prietenii vă pun în temă cu probleme ce v-au fost tăinuite. Fiţi calmi, dar vigilenţi!

ZODIE FAVORIZATA-GEMENI

O ZI FRUMOASA!

Aveți succes în afaceri! Comunicaţi foarte bine cu toţi şi petreceţi excelent timpul liber împreună cu partenerul. Aveţi parte de o zi frumoasă, cu clipe minunate şi pline de romantism.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here