PASTRATI-VA CALMUL!

Sunteti un car de nervi! Problemele mărunte vă pot scoate din sărite. Încercaţi să nu vă vărsaţi nervii pe cei ai casei. Cel mai înţelept – pentru a păstra calmul în familie, ar fi să vă petreceţi ziua departe de ei.Gasiti-va ceva de facut la slujba!

DIN DISCUTIE SE FACE LUMINA!

Dacă se întrevede o discuţie nu tocmai plăcută, nu o amânaţi totuşi. Vorbiţi deschis cu jumătatea dvs. despre tot ce vă doare şi la care doriţi de mult timp o explicaţie. Vă sfătuim să nu refuzaţi umărul unui prieten în caz că vi-l oferă.

E MOMENTU DEMARARII UNOR AFACERI!

Sunt favorizate relațiile cu partenerii de afaceri. Activitățile începute astăzi au mari șanse de reușită. Este o perioadă favorabilă afacerilor și investițiilor. Zi favorabilă studiului, călătoriilor în interes profesional și comunicării cu persoane importante. Depășiți cu ușurință o deziluzie sentimentală.  

 

SUCCES IN AFACERI!

Aveți succes în afaceri și puteți să finalizați lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Intuiția vă ajută să rezolvați o problemă financiară.  Optimismul cu care începeți ziua vă ajută să suportați mai ușor grijile cotidiene, mai ales cele legate de lipsa banilor. Vă pregătiți pentru o călătorie.  

 

POSIBILA MOSTENIRE!

Puteţi avea multe discuţii în familie din cauza unei moşteniri. Din fericire, puterea dvs. de convingere este maximă, deci veţi ieşi cu bine din această încercare.Ramane alergatura, semnarea de acte si tot lantul birocratic aferent!.

MASURATI-VA CUVINTELE!

Dacă un prieten vă aduce la cunoştinţă ceva ce nu vă prea convine, evitaţi să faceţi vreun comentariu. Sunteţi puţin nervos şi ar rezulta o controversă obositoare.I            ntelept ar fi sa va cantariti bine cuvintele si sa nu lasati sa va scape ironii jignitoare!

IDEI BUNE!

Preocupările intelectuale vă vor echilibra din toate punctele de vedere. Nevoia de a vă pune în practică ideile este mare, dar trebuie să procedaţi cu multă prudenţă.Se cere cantarite atat argumentele pro cat si (mai ales) argumentele contra!

ALERGATI DUPA SEMNATURI SI APROBARI

Probleme cu actele. Dacă aveţi nevoie de o aprobare, ziua nu este tocmai favorabilă pentru a o obţine. Un prieten din anturaj vă este alături în tot ceea ce faceţi, dar un anume eveniment vă va determina să vă schimbaţi programul, pe care vi l-aţi făcut astăzi.

PROBLEME GOSPODARESTI

Trebuie sa va zbuciumati extrem de  mult pentru a vă rezolva problemele gospodăreşti. Veţi fi bucuros însă, căci veţi face chiar mai multe decât v-aţi propus. Spre seară, vă ajunge oboseala si o iesire intr-un cadru romantic cu persoana iubita e chiar necesara!

NU VA LASATI DUS DE VAL!

Evitaţi deciziile sub impulsul momentului, deoarece acestea v-ar putea aduce neplăceri în viitorul apropiat. Este posibil să vă confruntaţi cu probleme de sănătate.. Va recomandam sa nu va impuneti punctul de vedere. Tineti seama si de parerile celorlalti!

PUNETI-VA IN APLICARE DOAR PROPRIILE IDEI!

Nu trebuie să vă faceţi probleme, ideile dvs. sunt excelente, dar trebuie să învăţaţi să daţi dovadă de ceva mai multă răbdare. Nu acceptaţi sfaturile nimănui. Aveţi o intenţie nobilă faţă de o persoană de sex opus, dar, din păcate, este tardivă.

VIN NISTE BANI!

Cineva vă povesteşte o întâmplare care este posibil să vă pună pe gânduri şi să vă dea peste cap unele planuri. Primiţi un telefon important astăzi, în legătură cu un eveniment aşteptat. O sumă de bani poate veni pe neaşteptate astăzi.

ZODIE FAVORIZATA-CAPRICORN

BANI PICATI DIN SENIN

Conjunctura astrala de azi este deosebit de favorabila.E posibil ca cineva sa-si aminteasca de dumneavoastra si sa va ajute cu o suma importanta de bani!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here