OBLIGATII CE POT FI EVITATE

Vă creaţi noi obligaţii, doar pentru că nu sunteţi atent la ce se întâmplă în jurul dvs. Fiind foarte perseverent, vă veţi descurca şi de această dată excelent.

INCAPATANARE

Nu poti accepta si pace o situatie pe care nu o intelegi pe de-a-ntregul, dar e posibil ca acest blocaj sa fie legat si de incapatanarea ta caracteristica. Ai senzatia ca singura parere avizata e a ta si nici nu vrei sa asculti de alta.

SUCCES IN AFACERI!

Sunteti plin de energie si aveti idei originale. Puteti avea succes in afaceri si calatorii, in sustinerea examenelor sau cultivarea relatiilor sociale. Evitati hotararile pripite, care ar putea sa tulbure armonia din casa!

CONCENTRARE DIFICILA!

Vă concentraţi foarte greu şi vă exprimaţi cu dificultate, dar cei care se află azi în pericol cu adevărat sunt celibatarii convinşi. Familia e vinovată de toate pagubele şi problemele, iar dv. sunteţi adevăraţi sfinţi. Nu sunteţi mulţumiţi nici de propria activitate profesională.

O ZI DIFICILA!

Aveţi o zi grea, cu multe probleme de rezolvat, dar sunteţi în formă excelentă şi reuşiţi să faceţi faţă. Situaţia financiară nu este prea bună, dar nu e cazul să vă îngrijoraţi. S-ar putea să primiţi o veste proastă, care vă afectează viaţa sentimentală şi vă pune serios pe gânduri.

NU EXAGERATI CU OPTIMISMUL!

Sunteţi prea optimist şi riscaţi să nu realizaţi consecinţele ce vor apărea foarte curând. Este de preferat să vă opuneţi influenţelor nefaste şi să fiţi mai evaziv în promisiuni.

MUNCA, DAR SI SATISFACTII!

Dacă azi aveţi mult de muncă, nu vă plângeţi. Mai bine vă mobilizaţi eforturile! Organizaţi-vă timpul şi realizaţi cum trebuie ceea de vi s-a cerut!

VI SE PUN BETE IN ROATE!

Este posibil să vă loviţi de piedici puse în calea dvs. de persoane invidioase. Veţi avea puterea de a vă impune în faţa tuturor. Spre seară vă refugiaţi în sânul familiei.

FOAME DE BANI!

Banii sunt mai puţini ca niciodată. Dar nu trebuie să vă supăraţi şi să nu mai aveţi chef de nimic. Cu ajutorul familiei veţi trece peste această problemă.

STRESUL VA EPUIZEAZA!

Nu prea ştiţi ce să faceţi ca să nu mai fiţi stresat. Vă gândiţi să faceţi o investiţie imobiliară sau să vă schimbaţi locuinţa. Familia vă apreciază şi vă respectă.

CHELTUIELI LIMITATE

Ieşiţi în oraş şi vă gândiţi să faceţi unele cumpărături. Nu cheltuiţi mai mult decât vă permite bugetul. Fraţii vă vor consulta într-o problemă delicată. Nu luaţi decizii pripite.

CU NERVII LA PAMANT!

O problemă mai veche vă macină nervii. În această zi sunteţi foarte exigent cu cei din jur şi le cereţi să fie mai ordonaţi în activităţile lor. Seara vă veţi întâlni cu o cunoştinţă veche.

ZODIE FAVORIZATA-BERBEC

DAR DE BANI!

În cursul dimineţii, este posibil să primiţi o sumă de bani care înviorează bugetul familiei. S-ar putea chiar să intraţi în posesia unei moşteniri sau să primiţi un credit.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here