O GLUMA NESARATA

O glumă răutăcioasă vă poate întrista. De aceea, despre viaţa personală e bine să vorbiţi doar cu oamenii apropiaţi. Colegii vă vor răsplăti pentru ajutorul pe care l-aţi oferit.

DE UNUL SINGUR!

Se pare că vinovatul sunteţi dvs. Prea luaţi totul pe cont propriu şi vă pierdeţi în amănunte. Spre finalul aceste zile veţi deveni ceva mai echilibrat şi mai intuitiv.

NU E MOMENTUL SA RISCATI!

Nu vă asumaţi nici un risc, oricât ar fi ele de mic, nu vă asumaţi nici o nouă responsabilitate, oricât v-ar părea că ar fi la îndemână, doar odihniţi-vă bine, că şi mâine e o zi.

 

CORECTATI-VA GRESELILE!

Încercaţi să vedeţi dacă aţi greşit pe undeva în acţiunile intreprinse si faceti tot ce sta in puterea dumneavoastra  pentru a corecta ce se poate corecta.

SUNTETI SCEPTIC!

Persoana iubită îşi arată înflăcărarea, dar dvs. îi veţi răspunde cam în doi peri, bănuind că sunteţi înşelat, dacă nu fizic măcar în ceea ce privesc banii cheltuiţi fără de ştirea dvs.

MULT PREA INCREZATOR

Încrederea pe care dvs. o aveţi în anturajul simpatic vă va face extrem de vulnerabil, conducându-vă spre statutul de victimă, nevoită să plătească solitar greşelile celorlalţi.

NU MAI RASPUNDETI LA PROVOCARI!

Vă uimeşte răutatea celor din jur, dar nu uitaţi că dvs. aţi fost aceia care au dat tonul ostilităţilor. Încercaţi să fiţi mai concilianţi şi lăsaţi cârcoteala deoparte..

RAMANETI PESTE PROGRAM!

La serviciu, este posibil să apară o problemă neprevăzută, din cauza căreia rămâneţi peste program. Sfarsitul zilei va gaseste mai obosit decat ar trebui, dar va descurcati!

TINTITI MAI SUS!

Adesea risipit în nimicuri şi cauze mici, astăzi sunteţi într-o zi de excepţie, căci ţintele mari vă sunt la îndemână, favorizat fiind şi de conjuncturi favorabile independente de dvs.

VA PIERE CHEFUL!

Sunteţi plin de dinamism, dar nu veţi dovedi prea mult entuziasm în cele ce veţi face astăzi, pentru vă va fi vorba de noi sarcini trasate de alţii într-o zi în care vă doreaţi independenţă.

CONTROLATI-VA REACTIILE!

Aveţi multe nemulţumiri şi sunteţi gata să izbucniţi violent. Încercaţi să vă regăsiţi calmul. Străduiţi-vă să nu faceţi datorii. Daţi dovadă de tandreţe faţă de partener.

SCOS DIN TIPARE

Dacă în dimineaţa aceasta aţi venit pregătit sufleteşte pentru rutina ştiută, veţi avea parte de o mare surpriză, şi veţi fi pus să faceţi mai multe lucruri cu care dvs. nu sunteţi obişnuit.

ZODIE FAVORIZATA-GEMENI

UNANIM APRECIAT

Azi sunteţi în formă bună, fizic şi psihic. Verva, puterea de convingere şi entuziasmul dvs. îi vor molipsi pe cei din jur. Opiniile dvs. sunt apreciate de anturaj.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here