REACTII RAPIDE

Veţi fi foarte uimiţi de cum se derulează evenimentele, dar la rândul dvs. îi surprindeţi pe cei din anturaj prin forţa şi rapiditatea cu care să regăsiţi şi vă redresaţi.  Nu încercaţi nici o speculaţie.

REZOLVARI PE MAI TOATE PLANURILE.

Nu este o zi potrivită pentru călătorii, sunteţi predispuşi la accidente. Dacă trebuie să plecaţi undeva, ar fi mai bine să amânaţi această decizie. Nerăbdarea vă face să deveniţi agitat

NU VA ABATETI DIN DRUM!

Este nevoie de mai multă perseverenţă pentru a depăşi toate obstacolele şi a vă realiza planurile măreţe. Suportul material nu vă lipseşte, dar cheltuiţi fără măsură.

 

TENTATIA UNUI VOIAJ!

Celor mai mulţi nativi li se propun călătorii lungi, plăcute, la care le va fi greu să renunţe, numai că interesele lor le impun un refuz sau o amânare. Coincidenţe neplăcute!

IRONIC SI PLIN DE VERVA!

Îi uimiţi pe toţi cei cu care colaboraţi prin ironiile şi umorul manifestat azi. Ţinând cont că de obicei nu luaţi în seamă glumele, s-ar putea spune că deveniţi interesant.

COMPORTAMENT TIRANIC!

Doriţi să ţineţi totul sub control şi să păziţi cu străşnicie ceea ce este al dvs. Nimic rău, atâta timp cât nu exageraţi cu precauţia. Temerile dvs. sunt nefondate.

PUS PE FAPTE MARI!

Faptele, nu vorbele contează! Vă remarcaţi prin abilitatea cu care ştiţi să rezolvaţi orice problemă şi să-i ţineţi din scurt pe cei care încearcă să exercite presiuni asupra dv

 

IDEI DE AFACERI!

Vi se fac oferte interesante. Nu vă grăbiţi, aveţi timp să vă gândiţi singur sau împreună cu un prieten de încredere. O discuţie despre o călătorie vă va aduce perspective minunate.

CALM SI DIPLOMATIE!

Diplomaţia cu care acţionaţi îndepărtează orice fel de pierderi. Este de preferat însă să nu mai faceţi promisiuni fără acoperire, îndeosebi persoanelor străine.

SUCCES SI APRECIERI!

Aţi putea avea succes într-un grup larg de persoane. Prietenul vă dă o veste care vă bucură, dar vă şi bulversează. Încercaţi să vă faceţi ordine în sentimente. De-abia după aceea vă puteţi ocupa şi de altceva.

DUSMAN DEGHIZAT IN PRIETEN

Un prieten pe care-l credeaţi de încredere va încerca astăzi să vă discrediteze. Nu vă pierdeţi în amănunte şi încercaţi să rezolvaţi problemele importante.

VESTI IMBUCURATOARE

Sosesc mesaje mult aşteptate. Strategiile de rigoare sunt discutate pe-ndelete cu partenerul dvs. de viaţă. Noutăţile nu sunt deloc întâmplătoare.

ZODIE FAVORIZATA-CAPRICORN

REUSITE!

Astăzi acţionaţi contracronometru. Sunteţi nerăbdători în demersurile dvs. şi reusiti ca totul să se împlinească rapid. În afară de o promovare aţi putea câştiga şi o primă.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here