Untitled-10Dezvoltatorul imobiliar Adama va finaliza in acest an  prima faza a celor 2 proiecte din Ploiesti, Evocasa Uptown si Evocasa Orizont. Pentru a incuraja vanzarile au venit in intampinarea clientilor cu oferte promotionale. Pentru un apartament achizitionat in unul din cele doua proiecte Evocasa pana la 31 aprilie, Adama ofera cadou o bucatarie mobilata si echipata.
Adama dezvolta in paralel in Ploiesti proiectele Evocasa Orizont si Evocasa Uptown.  „Este o cerere mare de apartamente noi si de aceea am inceput concomitent cele 2 proiecte. Astfel satisfacem doua categorii de clienti: cei care isi doresc un apartament nou la un pret foarte accesibil si cei care doresc o vila sau un apartament cu finisaje de inalta calitate.” (Asher
Lax – Marketing and Sales Manager Adama)
In Evocasa Orizont se vor finaliza in iunie 118 apartamente si 38 de vile. Apartamentele sunt dispuse in 4 blocuri P+4.Cele 38 de vile sunt dispuse circular in jurul blocurilor conform unui plan urbanistic elegant.
Dezvoltatorul va finaliza in decembrie prima faza a Evocasa Uptown, insumand 180 de apartamente de 1, 2 si 3 camere. Blocul este structurat pe 18 etaje si ofera o priveliste de ansamblu  asupra zonei. Complexul se afla langa centrul comercial Kaufland si in apropiere de centrul orasului.
Preturile incep de la 38 565 euro +TVA5% pentru Evocasa Uptown si de la 62 403 euro+TVA5% pentru un apartament in Evocasa Orizont.
Apartamentele se pot achizitiona prin Prima Casa, credit ipotecar sau Rent& Buy,varianta oferita direct de dezvoltator.
Cifra totala a investitiilor pe care Adama le face in Ploiesti in primele faze ale  celor doua complexe imobiliare se ridica la 20.000.000 EURO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here