Kuehne + Nagel, unul dintre furnizorii mondiali de servicii logistice de top, a inaugurat astazi Centrul de Logistica din Singapore, o cladire de 50.000 m2 construita la comada de catre proprietari special pentru grup in vestul orasului Singapore. Centrul face parte din planul de extindere regionala a celor de la Kuehene+Nagel de a satisface cerintele clientelei in crestere a lantului de aprovizionare din Singapore si statele ASEAN.

Klaus – Michael Kuehne, actionar principal si Presedinte Onorific al Kuehne + Nagel International AG a declarat, „Singapore se afla la intersectia celor mai importante cai de navigatie din Asia. Am identificat rolul sau pivot in comertul regional acum 46 ani si ramane si astazi o parte importanta a strategiei noastre de dezvoltare din regiunea AsiaPacific.

Centrul de Logistica din Singapore este cea mai mare investitie in afara Europei a Kuehne + Nagel si reprezinta angajamentul nostru pe termen lung fata de piata. Noul centru asigura lantului de aprovizionare capacitatea necesara finala si plus valoare pentru a sprijini clientii nostri din comertul complex si peisajul logistic din Asia.

Centru de excelenta pentru a sprijini industriile foarte dezvoltate din regiunea Asia-Pacific

Amplasat langa centre farmaceutice si de sanatate, producatori si porturi importante, Centrul Logistic din Singapore prevede 46.000 m2 de spatiu de depozit. in afara ofertelor standard de transport marfa si depozitare, noua facilitate va servi drept centru regional de excelenta pentru clientii din domeniul high-tech, industrial, farmaceutic si de sanatate, prevazand optimizarea lantului de aprovizionare si solutii de transformare valoroase a lantului.

Mai mult de 40 la suta din noul centru de logistica a fost mobilat cu depozite refrigerate avansate, facilitati de remediere si amanare pentru a
satisface cerintele unei baze in crestere de companii farmaceutice si de sanatate care opereaza in Asia. impreuna cu solutia logistica castigatoare a Kuehne + Nagel’s, KN PharmaChain, Centrul Logistic din Singapore completeaza serviciile regionale ale Kuehne+Nagel de a oferi o solutie finala industriei cu un singur lant de aprovizionare.

Axarea clientului pe lantul de aprovizionare inovativ. in linie cu strategia globala de a eficientiza logistica prin inovarea lantului de aprovizionare, Centrul Logistic din Singapore va gazdui primul centrul al celor de la Kuehne + Nagel pentru inovare logistica din regiune. Dr. Detlef Trefzger, director general al Kuehne + Nagel Group : „Centrul de excelenta pentru inovare logistica este parte integranta a strategiei Kuehne + Nagel de a intretine operatiuni legate de inovarea in logistica continue prin colaborarea intensa cu clientii, partenerii si angajatii. Companiile globale realizeaza ca managementul eficient al lanturilor de aprovizionare poate fi cel care face diferenta in peisajul dinamic de afaceri actual. Centrul de excelenta ne va permite sa lucram impreuna cu clientii si partenerii nostri in dezvoltarea tehnologiilor si strategiilor pragmatice de afaceri si care sporesc eficienta lantului de aprovizionare.”

in mediul real, o platforma de colaborare intre clienti, parteneri industriali, independenti si experti Kuehne + Nagel implementeaza si testeaza
inovatiile de operare aplicate. in acest context, eficienta si imbunatatirea capitalului de lucru al lantului de aprovizionare sunt in centrul activitatilor de optimizare a colaborarii.

Dezvoltarea talentelor

Kuehne + Nagel a investit in construirea unui cadru stimulativ robust pentru resursele umane, talente pe plan local si regional. Noua facilitate
va gazdui un Centru de invatare care se concentreaza pe dezvoltarea, formarea si planificarea succesiunii pentru a sprijini dezvoltarea mediului de afaceri. Dupa multi ani, Kuehne + Nagel s-a bucurat de o cooperare apropiata si de succes cu Consiliul pentru Dezvoltare Economica din Singapore, in special din domeniile educatiei si inovarii. Presedintele Consiliului, Dr. Beh Swan Gin a declarat: „Asia prezinta oportunitati multiple pentru companii in vederea crearii unor noi afaceri si mai mult, sa faca diferenta intre cele deja existente. Inovarea este asadar critica pentru transformarea continua a industriei logistice din Singapore si consolidarea pozitiei orasului-stat Singapore ca si centru modial de logistica. Apreciem si suntem onorati ca avem un partener cu traditie, Kuehne + Nagel, cu care sa plecam la drum in aceasta calatorie captivanta.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here