Actorul Emil Hossu a decedat, miercuri seara, medicii SMURD neputand sa-l resusciteze dupa intrarea in stop cardio-respirator. Decesul a fost declarat la 19.13. Echipajul SMURD a fost solicitat la Teatrul Nottara din Bucuresti in jurul orei 18.30. Coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita, a spus ca medicii au fost chemati pentru ca actorul Emil Hossu a lesinat, nemaifiind constient.

Medicii l-au gasit pe actor in stop cardio-respirator si au inceput manevrele de resuscitare, care insa nu au reusit.Potrivit site-ului Teatrului Nottara , Emil Hossu trebuia sa joace in aceasta seara rolul Helmuth von Sachs in piesa „Aniversarea”, la sala „George Constantin” a teatrului, alaturi de Alexandru Repan, Catrinel Dumitrescu, Ion Grosu, Dan Bordeianu. Piesa ar fi trebuit sa inceapa la ora 19:30.

Emil Hossu este actor la Teatrul Nottara din Bucuresti si a jucat in numeroase filme, printre care „Toamna bobocilor”, „Iarna bobocilor”, Accident”, „Cel mai iubit dintre pamanteni” si „Balanta”. (mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here