Konica Minolta anunta lansarea gamei de echipamente de productie color in format mare KIP 800, care ofera calitate ridicata si eficienta in procesul de printare.

Seria color KIP 800 ofera solutii complete de productie in format mare pentru foarte multe aplicatii, de la arhitectura sau inginerie si pana la documente pentru constructii. Seria include cinci configuratii diferite cu doua si patru role: doua imprimante, KIP 850 si KIP 870, si trei sisteme multifunctionale, KIP 860, KIP 880 si KIP 890, care sunt echipate si cu scanner CIS pentru modelele 860 si 880 sau scanner CCD pentru modelul 890.

Echipamentele din seria KIP sunt ergonomice, oferind acces usor pentru operare chiar si in spatii inguste din cadrul companiei. La fel ca toate sistemele KIP de la Konica Minolta, seria 800 foloseste controllerul KIP K, bazat pe o tehnologie care creste productivitatea si simplifica procesele de lucru. Software-ul de sistem KIP K este foarte intuitiv, cu afisajul de 12,1 inch care reactioneaza extrem de rapid la setari si ecranul tactil KIP Touch care face setarea tuturor functiilor de sistem si de printare similara cu cea de pe tablete. Utilizatorii au, de asemenea, diferite posibilitati de conectare la servicii cloud, cum ar fi Dropbox, Google Drive sau SharePoint. Totodata, sistemele KIP 800 au intregrat driverul certificat AutoCAD, pentru printare direct din aplicatie.

Productie in format mare, la costuri optime

Konica Minolta dezvolta permanent noi idei si creeaza inovatii care contribuie la cresterea afacerilor, ca parte a strategiei sale de brand, ”Giving Shape to Ideas”. De aceea, extinde seria KIP de printare in format mare, un segment cu un potential ridicat de crestere in urmatorii ani, fiind considerat mult mai rentabil decat metodele de publicitate alternative, precum ziare, reviste, televiziune sau radio.

Malwina Hecht, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH: „Konica Minolta ofera, in acest context, un nou sistem care combina toate avantajele pe care le cauta clientii. Seria KIP 800 acopera asteptarile si cerintele variate ale utilizatorilor, in special in industria constructiilor si de arhitectura, dar si pentru organizatiile neguvernamentale care activeaza in aceste domenii.”

Pe scurt despre cele 5 echipamente noi

Seria KIP 800 poate fi achizitionata in diverse versiuni care raspund tuturor cerintelor de printare in format mare:
KIP 880 si KIP 890 ofera functionalitati de copiere, scanare si printare pentru fluxuri de lucru cu volume mari, fiind proiectate sa livreze calitate si consistenta a culorii. KIP 890 este un model cu patru role echipat cu un scanner profesional KIP 2300 (CCD).

KIP 850 este un sistem de retea care economiseste spatiul si este adecvat grupurilor de lucru, oferind printuri de format mare alb-negru si color la cea mai buna calitate, rapid si eficient.

KIP 860 este ideal pentru mediile care necesita productivitate multifunctionala cu o singura amprenta la sol pentru a economisi spatiu.
KIP 870 este un sistem de printare departamental creat pentru proiectele cu volume mari.

Rezultate perfecte ale culorii in tiraje continue

Sistemele din seria KIP 800 folosesc un sistem de toner CMYK uscat care are cartuse de mare capacitate pentru tiraje continue si imagini extraordinare, 100% impermeabile. Utilizatorii beneficiaza totodata de viteza de lucru de 268 de metri patrati pe ora alb-negru sau color, calibrarea automata si tehnologia de comutare rapida a echipamentelor. Toate printurile si copiile sunt, de asemenea, rezistente la lumina, astfel incat culoarea nu dispare si nu se deterioreaza la expunerea indelungata la lumina.

Sisteme conectate cu ecran tactil de 12 inch

Toate sistemele au functii de conectivitate cu solutii software inteligente, conectare cloud si un ecran tactil de 12 inch, perfect pentru controlul cozilor de printare, vizualizarea starii sistemului si previzualizarile printurilor. Caracteristicile si functiile sistemului sunt intotdeauna la indemana cu navigarea intuitiva pe ecranul tactil, care automatizeaza copierea, scanarea si functiile de imprimare pentru productivitate maxima.

Sustenabilitate pe termen lung

Schimbarile climatice si responsabilitatea de a diminua impactul asupra mediului sunt esentiale pentru mediul de afaceri, iar Konica Minolta acorda o atentie ridicata protectiei mediului. Astfel, noua serie KIP 800 include o varietate de module de standby si sisteme de reducere semnificativa a consumului de energie.

KIP este lider in productia de imprimante wide format si un furnizor important de solutii digitale de format mare pentru arhitectura, inginerie si fabricatie, solutii care ofera performanta si calitate constante pentru volume mari de lucru. Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.kip.com

Konica Minolta Business Solutions Romania, filiala a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost infiintata pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta Romania, existente pe piata locala inca din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel international dintre Minolta Co. si Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions Romania a pastrat structurile si reteaua de vanzari ale Minolta Romania, beneficiind de experienta de peste 24 ani de existenta pe piata romaneasca si de o retea de distributie de peste 60 de parteneri. Ca si in anii precedenti, rezultatele anului 2014 plaseaza Konica Minolta in topul furnizorilor de echipamente de birou din Romania.

Konica Minolta Business Solutions Romania distribuie si asigura servicii pentru echipamente multifunctionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital si ofera Servicii Optimizate de Printare bazate pe solutii complete de management al documentelor.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Termeni si nume de produse pot fi marci comerciale sau marci inregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here