A

AVETI NEVOIE DE PUTIN CURAJ!

Prudenţa vă împiedică să faceţi tot ce vă doriţi şi asta vă creează un sentiment de nemulţumire. Cel mai bine ar fi să vă urmaţi instinctul, care nu v-a dezamăgit până acum.

O OFERTA DE NEREFUZAT!

Un prieten a început să vă ocolească şi acest lucru vă bulversează toată ziua. Nu ar strica să îi daţi un telefon. Primiţi o ofertă tentantă.

TOTUL PENTRU IMAGINE

Şi bucurii, şi multe semne de întrebare. Desigur, contează în acest moment ca imaginea dvs. publică să se consolideze. Starea de sănătate nu e prea grozavă.

TIMPUL NU E DE PARTEA DUMNEAVOASTRA!

Sunteţi în criză de timp în ceea ce priveşte rezolvarea unei chestiuni importante care are legătură cu o proprietate. Sunteţi invitaţi la o petrecere.

ADMIS INTR-UN CERC SELECT!

Este posibil să fiţi cooptat într-o activitate care va fi pe placul dvs. Aveţi un bun prilej pentru a vă face remarcat. Atmosfera generală este calmă, iar cei din jur va sprijină.

FESTINA LENTE!

Graba nu vă este de nici un ajutor, mai ales că ritmul dvs. propriu este unul lent. O cunoştinţă v-ar putea da nişte sfaturi, pe care n-ar strica să le luaţi în seamă.

 

VA PUNETI SUBALTERNII LA PUNCT

Subaltenii vor tremura astazi de frica pentru ca, realmente, sunteti cu capsa pusa.Tunati si fulgerati pretinzand sa fiti ascultat orbeste.Firesc, lucrurile vor incepe sa mearga si va felicitati pentru asta. In fond,e mai suportabil să fii duşmănit decât dispreţuit.

BANII SUNT UN SUBIECT DE DISPUTA!

În familie aveţi de discutat probleme băneşti; se vor isca tot felul de controverse în ceea ce priveşte cheltuielile, dar vă impuneţi până la sfârşit punctul de vedere.

BOGATIE DE IDEI

Nu trebuie să faceţi un efort deosebit pentru a realiza ce v-aţi propus. Ideile nu vă lipsesc, dar vă trebuie cineva alături care să vă confirme, măcar din priviri, valoarea.

FAKE NEWS!

Vi se comunică unele lucruri care vă vor pune pe gânduri. Nu toate sunt valabile, aşa că nu este cazul că să faceţi probleme prea mari.

REUSITE

Eforturile pe care le depuneţi în domeniul serviciului vor fi încununate de succes, deşi rezultatele nu vor fi sclipitoare. Aveţi posibilitatea să faceţi o investiţie pe termen lung.

BANI PLASATI CU FOLOS!

Sunteţi puţin cam obosit, dar o investiţie reuşită pentru casă vă mai dă aripi. Faceţi planuri financiare şi împărţiţi judicios banii pe care îi aveţi.

ZODIE FAVORIZATA-VARSATOR

O REZOLVARE NESPERATA

Sansa face ca azi sa rezolve o problema care-l framanta de foarte multa vreme si asta ii umple inima de bucurie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. (mediafax.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here