A

TENSIUNI MINORE!

Cu toate că apar din nou tensiuni în familie, acesta sunt de această dată minore şi lipsite de importanţă. Nevoia firească de a vă înţelege cu toată lumea vă face să exageraţi.

EXTREM DE APRECIAT!

Comportamentul dvs. optimist, inspiraţia şi altruismul atrag simpatia celor cu care lucraţi, mai ales că nu arătaţi nici pe departe atât de bine cum susţineţi că vă simţiţi.

MUNCA IN EXCES!

Sarcini suplimentare la serviciu vă întâmpină de la prima oră. Vreţi sau nu trebuie să vă mobilizaţi şi să nu vă lăsaţi influenţaţi de persoanele comode.

CRIZA DE TIMP!

Sunteţi în criză de timp în ceea ce priveşte rezolvarea unei chestiuni importante care are legătură cu o proprietate. Sunteţi invitaţi la o petrecere.

 

 

NU VA GRABITI SA TRAGETI CONCLUZII!

Trageţi concluzii greşite, pentru că vă grăbiţi să le dovediţi colegilor că aveţi dreptate în orice împrejurare. Demonstraţia dsv. nu are nici o logică, iar patosul vă lipseşte.

CROITI PLANURI DE UNUL SINGUR!

Faceţi planuri extrem de importante, însă nu vă ajută nimeni, mai ales când prezentaţi lista cu socoteli, care este foarte amănunţită. Deveniţi din ce în ce mai pretenţios.

CONVORBIRI PRODUCTIVE!

Întâlnirile cu persoanele utile sunt la ordinea zilei. Cele mai favorizate sunt iniţiativele de schimbare a locuinţei sau de îmbunătăţire a confortului dvs. Concentraţi-vă pe problemele practice.

CA O ALBINUTA!

Sunteţi harnici şi aveţi spor! Agenda dvs. de lucru este extrem de încărcată. Ca lideri de opinie, treceţi în revistă opiniile altora, dar le selectaţi pe cele realiste.

PROBLEME CASNICE

Rezolvarea unor probleme casnice vă vor reţine pe lângă casă. Gândul vă zboară la escapada destul de costisitoare, cu cineva drag, spre dezaprobarea celor în drept.

VA DESCURCATI!

 Există posibilitatea unor probleme la locul de muncă datorită unor restructurări sau ceva asemănător. Nu disperaţi. Cu siguranţă reuşita va apărea din altă parte.

 

SPIRIT LUCRATIV

Dorinţa dvs. de acţiune este mai mare ca de obicei, dar simţiţi un uşor blocaj. Este poate motivul pentru care riscaţi o discuţie în contradictoriu cu membrii familiei.

IESITI DIN IMPAS

Voinţa vă ajută să faceţi faţă provocărilor. Vă mândriţi cu faptul că primiţi aprecieri şi pentru că vă descurcaţi singuri în momente presante

ZODIE FAVORIZATA-LEU

TOTUL E POSIBIL!

Entuziasmul este nota predominantă a zilei. Faceţi tot felul de lucruri deosebite: drumuri neprogramate, investiţii ocazionale. Altfel spus, credeţi că totul este posibil.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here