HILS Development, compania de dezvoltări imobiliare, fondată de către Ionuț Negoiță în anul 2018, s-a alăturat Târgului Național Imobiliar organizat în perioada 20-22 septembrie 2024, la Palatul Parlamentului în calitate de Partener Principal.

Cu o experiență de peste 19 ani în imobiliare și numeroase proiecte rezidențiale construite sub brandurile RIN, Domus, Trend Residence, Confort și Palladium, Ionuț Negoiță a conturat viziunea de dezvoltare a estului Capitalei în noul brand HILS Development. Compania se concentrează pe dezvoltarea proiectelor rezidențiale și mixed use, de mari dimensiuni și promovează un trai de calitate accesibil, remarcându-se pe piață cu un standard de eficiență în construcții de peste 1.000 de apartamente finalizate anual, ceea ce înseamnă 1 apartament finalizat la fiecare 2 ore lucrătoare.

În cadrul TNI, compania vine în întâmpinarea oaspeților cu un portofoliu ce cuprinde 6 proiecte care au contribuit semnificativ la dezvoltarea zonei de est a Bucureștiului, fiind pregătite să găzduiască, pe o suprafață de 30ha, o comunitate de peste circa 30.000 de locuitori.

Viziunea HILS de dezvoltare a estului Capitalei se întinde pe o perioadă de 20 de ani și este susținută de un plan de implementare pe termen lung, modelând cu adevărat zona într-un oraș în oraș cu noi comunități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here