untitledPresedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Mamaia, inainte de sedinta BPC, ca nu poarta negocieri cu democrat-liberalii nici pe fata, nici pe ascuns, precizand ca ipoteza unei guvernari comune cu PDL este exclusa. Intrebat daca negociaza pe ascuns cu PDL, liderul liberalilor a precizat ca nu exista niciun dram de adevar in stirea privind initierea unor negocieri cu reprezentantii partidului de guvernamant si a sustinut ca ipoteza unei guvernari comune cu democrat-liberalii este exclusa.

„Nu, nici pe ascuns, nici pe fata. Nu exista niciun dram de adevar in stirea care s-a vehiculat privitoare la negocieri sau discutii de orice fel intre noi si PDL in vederea unei guvernari comune „, a sustinut Crin Antonescu.

El a subliniat ca ideea unei guvernari comune PNL-PDL „este o ipoteza exclusa” si asa va fi si de acum incolo.

Liderul liberal Crin Antonescu a precizat si joi seara, printr-un comunicat, ca PNL nu sustine niciun fel de negociere cu PDL pentru intrarea la guvernare alaturi de acest partid, respingand din nou posibilitatea unei colaborari intre cele doua formatiuni.

„Intre noi si partidul responsabil de situatia economica dezastruoasa a Romaniei, intre noi si o grupare care, printr-un comportament specific triburilor sau gastilor mafiote, a discreditat in ochii romanilor insasi ideea de democratie, nu poate exista vreo forma de colaborare”, se arata in comunicat.

Replica lui Antonescu a venit dupa ce site-ul Hotnews a scris, citand surse apropiate discutiilor, ca liberalii ar negocia de la inceputul lunii august cu lideri PDL din esalonul doi o eventuala intrare la guvernare, ca s-ar fi discutat la nivel parlamentar, dar ca „nu s-a batut nimic in cuie”. Hotnews scria ca la negocieri ar fi participat, din partea PNL, Crin Antonescu si Dan Radu Rusanu, iar de la PDL parlamentari si lideri din teritoriu. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here