imagesCAXIY1E2Scuba divingul poate fi definit in prima faza ca un sport al indraznetilor si adeptilor de senzatii tari, insa dupa o analiza profunda a efectelor pe care aceasta activitate le are asupra psihicului practicantului, scufundarile se pot incadra la categoria terapie.

In calitate de sport de echipa prin care descoperi un alt mediu de viata si experimentezi starea de imponderabilitate, scuba divingul te ajuta sa iti gestionezi emotiile, in asa fel incat sa iti depasesti fricile si obstacolele.
O data ce emotiile specifice experimentarii unei noi activitati sunt controlate astfel incat sa se instaleze o stare de echilibru, linistea adancurilor si lipsa gravitatiei ajuta la eliminarea stresului, detensionare, si revigorare a spiritului.

Ca si metoda de autocunoastere si identificare a gandurilor ce ajuta la realizarea dorintelor si obiectivelor, scufundarile reprezinta un sport ce utilizeaza un limbaj universal si care implica din partea partenerilor de scufundare un transfer de incredere si responsabilitate.

Pentru a fi eficienti oamenii trebuie sa-si cumuleze eforturile pentru a atinge anumite obiective astfel incat ai putea spune ca team building-ul este un proces gandit sa imbunatateasca relatiile si raporturile dintre membrii unui grup pentru depasirea barierelor in atingerea obiectivelor comune.
Aceste relatii dintre membrii grupului pot viza imbunatatirea abilitatilor de rezolvare a problemelor, de luare a deciziilor, de prevenire/gestionare a conflictelor etc. In acest sens, cursurile de scuba-diving pot fi folosite si ca metoda de team building.

Cursul de scufundare asigura
minim 7 beneficii ale companiei:
Cresterea coeziunii de grup si consolidarea sentimentului de apartenenta
Construirea unei identitati a echipei
Stimularea dinamismului participantilor si implicarii acestora
Formarea si cultivarea abilitatilor de planificare si organizare a angajatilor
Identificarea punctelor tari si slabe ale membrilor echipei
Cultivarea leadershipului
Aplanarea de posibile conflicte intre angajati
minim 7 beneficii ale angajatului:
Obtinerea unui brevet eliberat de NAUI ( Asociatia Americana a Instructorilor Subacvatici)
Practicarea scuba divingului oriunde in lume in conditii de maxima siguranta
Depasirea fricilor
O mai usoara adaptare la situatii noi
Lucru mai eficient in echipa
Autocunoastere
Relaxare

Cursul de scufundare dureaza o saptamana si presupune 2 sedinte de pregatire teoretica ce au loc la World Trade Center Bucuresti, 2 scufundari la bazinul Floreasca din Bucuresti si 5 scufundari la Marea Neagra. Pretul cursului este de 850 RON + TVA. La acest cost nu se percep taxe suplimentare si se asigura intreg echipamentul necesar, inclusiv materialele didactice si manualele pentru studiu individual.

Scoala BDODS Diving School ofera spre inchiriere si vanzare echipamente de neopren suficient de groase, astfel incat sa-ti permita o experienta subacvatica placuta in ape cu temperatura intre 8 si 24 de grade Celsius.
De o calitate superioara si la cele mai mici preturi de pe piata, BDODS in calitate de ROMANIAN CRESSI OFFICE comercializeaza echipamente de la cea mai experimentata companie de scufundari subacvatice- CRESSI.
Compania fratilor Egidio si Nanni Cressi a fost fondata in 1946, entuziasmul lor contribuind la evolutia si transformarea scufundarilor intr-un sport ce capata din ce in ce mai multa amploare chiar si in Romania zilelor noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here