Untitled-4„Arhiva de presa“ este un nou produs oferit de site-ul de poze gratuite ArhivaFoto.ro!
Este o arhiva GRATUITA de publicatii in format electronic, pe teme diferite, ce se adreseaza unui public variat, dar si editorilor de ziare, reviste, cataloage, brosuri, pliante sau carti care isi pot prezenta astfel produsele printr-o interfata extrem de simplu de utilizat.
„Arhiva de presa“ este legatura intre editori si cititori, punand la dispozitia acestora un serviciu modern de consultare a publicatiilor,respectiv de promovare a produselor proprii.
Oferta
Pentru cititori, oferta este una cat se poate de simpla: publicatii online, aflate la un click distanta. Fara a va deplasa pana la chioscul de ziare sau chiar pana la cutia postala. Puteti citi un numar nelimitat de publicatii, absolut gratuit, le puteti descarca in calculatorul personal, le puteti printa etc. Formatul in care acestea sunt oferite este unul atractiv, prin intermediul unei interfete ce permite derularea publicatiilor pagina cu pagina sau realizarea de cautari in continutul articolelor. De asemenea, interfata dispune de meniu in limba romana si modalitatea de afisare a paginilor in „thumbnails“, precum si functie de zoom si „drag for view“ (permite deplasarea in cadrul unei pagini pentru citirea ei in intregime).
Foarte important: nu aveti nevoie de softuri complicate sau plug-in-uri speciale. Este suficient sa vizitati pagina publicatiei pentru a o vizualiza!
Pentru editori, oferta consta in posibilitatea de publicare online a revistei sau ziarului in alt mod decat cele clasice. Numarul de cititori creste semnificativ prin aceasta modalitate extrem de simpla, fara costuri de tiparire sau distributie. Exista, de asemenea, posibilitatea de publicare atat pe site-ul nostru, cat si pe site-ul propriu. Avantajele publicarii in acest format: atragere de trafic pe site-ul propriu, navigare usoara intre pagini si catre coperti, salt la o anumita pagina, cautare in cadrul articolelor, paginile sunt optimizate pentru motoarele de cautare, personalizare in culorile dorite.
ARHIVA DE PRESA este un produs al Omni Press & Design
Contact:
Dan-Petru Petrici
tel.: 031/402.83.43, 0723.688.858,
[email protected]  www.arhivafoto.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here