Untitled-2Blue Air are o oferta speciala pentru cei mici: copiii cu varsta de pana la 12 ani pot calatori spre Paris la doar 20 euro/calatorie dus, cu toate taxele incluse pe una dintre rutele companiei, cu plecare din Bucuresti sau Cluj (oferta e valabila pana pe 31 martie 2010). in plus, compania le ofera parintilor posibilitatea de a rezerva un pachet de cazare la unul dintre hotelurile Disneyland Paris foarte simplu si usor.
Acest lucru se poate realiza in doua moduri: pe de-o parte, partenerul Blue Air, Direct Travel, ofera preturi speciale pentru trei dintre hotelurile selectate si asociate Disneyland Paris – Hotel Kyriad (2*), Hotel Tomas Cook’s Explorers (3*) sau Vienna International Magic Circus Hotel (4*) -, incepand de la 67 de euro/camera standard/noapte cu mic dejun inclus. Pe de alta parte, pachete speciale de vacanta pot fi achizitionate si de pe site-ul Disneyland Paris (accesibil usor prin site-ul Blue Air) – aceste pachete ofera cazare la oricare dintre cele 14 hoteluri care apartin parcului si includ gratuit cazarea si intrarea la Disneyland Paris pentru copiii de pana la 12 ani, pentru perioada 3 ianuarie – 1 aprilie 2010.
Disneyland – taramul distractiei si al magiei
Localizat la 32 km distanta de Paris, Disneyland e un vis devenit realitate pentru toti copiii: personajele lor preferate din desene animate sau filme pentru cei mici ii intampina cu bucurie si ii poftesc la jocuri care mai de care mai interesante.
Disney's Stars'n'CarsDisneyland Paris e una dintre cele mai importante destinatii turistice europene, cu mai mult de 200 de milioane de vizite de la deschiderea sa in 1992 (15,3 milioane vizite doar in 2008). Include doua parcuri tematice spectaculoase (Disneyland Park si Walt Disney Studios Park), 7 hoteluri tematice Disney cu aproximativ 5.800 de camere de hotel si inca 2.400 de camere deschise in hoteluri selectate si asociate, doua centre de servicii si un teren de golf de 27 de gauri. in plus, aici se gaseste si Disney Village, una dintre cele mai mari zone de entertainment din regiunea Ile-de-France. Avand peste 30.000 de metri patrati, Disney Village ofera restaurante tematice, magazine, un club si un cinema multiplex. in total, in Disneyland Paris exista 54 de puncte de atractie, 56 de magazine si 69 de restaurante tematice. in aprilie 2009, parcul a lansat Mickey’s Magical Party, a adaugat un nou punct de atractie si patru noi spectacole interactive.

Parteneriatul cu Blue Air
„Am studiat indeaproape piata din Romania si am fost placut impresionati de evolutia rapida a Blue Air. La randul nostru, suntem o companie foarte dinamica, deci ne bucuram ca am reusit sa gasim in Romania un partener pe masura. Disneyland este una dintre cele mai populare destinatii de distractie din Europa, asa ca suntem pe deplin convinsi ca pasagerii din Romania vor aprecia acest nou parteneriat. De asemenea, discutam cu Blue Air posibilitatea introducerii de oferte speciale astfel incat clientii ambelor companii sa aiba doar de castigat”, declara Jarek Dzwonkowski, responsabil de vanzari si promotii la Disneyland Paris pentru Europa de Est.
„Parisul este o destinatie deosebit de populara in randul pasagerilor Blue Air. Astfel, parteneriatul pe care l-am realizat cu Disneyland Paris este o noua modalitate smart prin care aducem pasagerilor nostri cele mai bune oferte. in acest moment oferim zboruri directe catre Paris cu plecare de la Bucuresti si de la Cluj-Napoca, asa ca toti cei interesati isi vor putea planifica foarte usor vacantele la Disneyland”, declara Adrian Ionascu, director general al Blue Air.

Ce nu stiai despre Disneyland Paris
Parcul ocupa o cincime din suprafata Parisului (1.943 hectare).
Mickey Mouse s-a “nascut” in 1928. Initial, trebuia sa fie numit Mortimer, dar, pentru a i se face o favoare sotiei lui Walt Disney, Lillian, numele lui a fost schimbat in Mickey.
La Disneyland Paris lucreaza peste 1.000 de artisti (actori, dansatori, muzicieni, designeri, decoratori, croitori etc.) si peste 150 de bucatari.
in fiecare an, aici sunt consumati 4 milioane de hamburgeri, 20 de tone de peste sau fructe de mare, 700 de tone de pui, 283 tone de cartofi si 6 milioane de litri de Coca Cola.
Pe teritoriul Disneyland Paris exista 450.000 de unitati de vegetatie (copaci, plante, tufisuri etc.), sunt plantate 500.000 de flori in fiecare an si exista 12.000 de copaci.
Membrii formatiei Aerosmith Steven Tyler si Joe Perry au reinregistrat voce si riff-uri de chitara pentru anumite melodii special pentru montagne rousse-ul Rock n Roller Coaster. Cantecele inregistrate, inclusiv “Love on a Roller Coaster”, nu pot fi auzite nicaieri altundeva in lume.
Castelul Frumoasei din Padurea Adormita are 43 de metri inaltime.
Pana pe 2 ianuarie 2010, copiii sub varsta de 7 ani beneficiaza de cazare + intrare in parc gratuita, iar, dupa 3 ianuarie si pana pe 1 aprilie 2010, copiii sub 12 ani vor putea profita de aceeasi oferta.
Contact:
Blue Air: www.blueair.ro, Call Center 24/7: 021.208.86.86.
Disneyland Paris: David Marque – [email protected]

 (articol preluat din revista Business Point, varianta print, nr. 46)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here