București, 16 noiembrie 2017 – Taco Bell a intrat pe piața din România în urmă cu aproape o lună, iar reacția fanilor a fost pe măsura așteptărilor. Vestea despre cel de-al doilea restaurant al brandului a fost anunțată încă de la lansarea din octombrie, în Băneasa Shopping City. Fanii au aflat atunci că acesta urma să se deschidă în noiembrie. Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din domeniul food service din România, va deschide restaurantul din Mega Mall pe 30 noiembrie, chiar înainte de perioada sărbătorilor de iarnă.

 

Taco Bell, principalul lanț de restaurante de tip „quick service restaurants” (QSR) din lume, care oferă produse de inspirație mexicană, face parte din portofoliul Yum! Brands, alături de KFC și Pizza Hut, și tocmai a completat trio-ul global în România, sub umbrela Sphera Franchise Group. Brandul a avut un debut local răsunător, fanii venind încă din prima zi în număr mare la restaurantul din Băneasa Shopping City pentru a se bucura de o masă delicioasă alături de prieteni sau familie. Mega Mall a fost anunțată drept următoarea locație Taco Bell, în premieră, în a doua parte a lunii octombrie, pe pagina de Facebook a brandului, iar comentariile entuziaste, cu întrebări referitoare la data deschiderii, nu au întârziat să apară. Cu două săptămâni rămase până atunci, echipa lucrează la ultimele detalii pentru a-și întâmpina clienții.

 

În prezent, Taco Bell recrutează membri pentru echipa din Mega Mall. Filosofia brandului este că jobul potrivit este distractiv și bazat pe pasiune și reprezintă un motiv în plus pentru a ne bucura din plin de viață. Iar oferta sa merge pe aceeași linie: un mediu de lucru cool și distractiv, cu clienți și colegi deschiși și prietenoși, program de lucru variat și flexibil, tichete de masă, traininguri constante și bonusuri de Crăciun și Paști. Cei interesați pot trimite CV-ul la [email protected] sau pot aplica direct pe site, la http://www.taco-bell.ro/#haisăfimcolegi.

 

Pentru mai multe detalii, suntem la doar un click distanță, pe www.taco-bell.ro sau pe social media, prin #TacoBellRomania si pe @tacobellro:

www.facebook.com/tacobellro

www.instagram.com/tacobellro

 

 

Despre Sphera Franchise Group S.A.

 

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din domeniul food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

 

Despre Taco Bell Corp. Taco Bell Corp., subsidiară a Yum! Brands Inc. (NYSE: YUM), este cea  mai mare rețea de tip ”quick service restaurant” (QSR) din lume în domeniul produselor de inspirație mexicană. Taco Bell pune la dispoziția clienților săi produse preparate pe comandă, taco și burrito personalizabile și alte specialități cu arome curajoase și ingrediente de calitate, precum și cel mai bun serviciu din domeniu pentru cei peste 40 de milioane de clienți ai brandului la nivel mondial, în fiecare săptămână.

În prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell în 27 de țări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internațională a brandului vizează 1.000 de locații până în 2022. Compania și francizele sale operează peste 7.000 de restaurante care generează vânzări de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vânzări globale de 15 miliarde de dolari și cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here