București, 14 septembrie: Diverta – principalul retailer integrat în domeniul cărții, papetăriei și jucăriilor – a deschis  în ParkLake Shopping Center cel de-al 29-lea magazin al rețelei.

 

Magazinul este amenajat pe o suprafață de 220 mp și oferă un mix complet de produse: articole școlare, produse office, cele mai recente cărți apărute pe piață și besteseller-urile anului, jucării creativ-educative sau de îndemânare, precum kendama. Oferta de papetărie pentru școală și office ocupă un loc important în mixul de produse, având peste 9.000 de articole. În zona de papetărie se regăsește și un serviciu de copertare a manualelor/caietelor, util în special pentru cele cu dimensiuni atipice.

 

„Diverta ParkLake este al treilea magazin deschis în acest an. Investiția este de 50.000 euro și ne așteptăm la vânzări de 2.000 euro/mp în primul an. 50% din suprafața acestui magazin este dedicată papetăriei, dată fiind cererea acestui segment în centrul comercial.” a declarat Amalia Buliga, CEO Diverta

 

Diverta este principalul retailer integrat în domeniul cărții, papetăriei și jucăriilor, cu o rețea de 29 de magazine la nivel național, localizate în cele mai importante centre comerciale și în puncte cheie ale orașelor, însumând o suprafață comercială totală de peste 7.000 mp. Valoarea medie a unui bon in magazinele Diverta este de 60 de lei fără TVA.

 

Pe lângă gama variată de produse comercializate, Diverta mai pune la dispoziție clienților ParkLake Shopping Center posibilitatea de a-și achiziționa bilete la cele mai în vogă evenimente prin Eventim – cea mai mare platformă online de comercializare a biletelor la peste 11.000 de evenimente atât din România, cât și din Europa.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here