SONY DSC

 

Construirea unor relaţii de colaborare solide si de durată cu reprezentanţii companiilor membre constituie pentru noi o prioritate. De asemenea, credem ca un dialog sincer şi constant atât cu dumneavoastră – oamenii de afaceri şi principalul pilon al dezvoltării comunităţii noastre – cât şi cu decidentul, în limita atribuţiilor conferite nouă de lege, constituie calea sigură şi corectă de eliminare a deficienţelor de parcurs”, a declarat prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, preşedintele Camerei bucureştene, în deschiderea Open House Holiday Networking la Palatul Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti.

Manifestarea, organizată cu susţinerea companiei Maguay, a fost prima dintr-o serie de întâlniri periodice cu membrii CCIB, dar şi cu partenerii şi colaboratorii echipei noastre.

Aceste evenimente vizează o mai bună cunoaştere reciprocă a reprezentanţilor companiilor membre şi constituie, totodata, un excelent prilej pentru a promova în rândul comunităţii de afaceri evenimentele aflate în pregătire, ofertele speciale dedicate membrilor noştri, dar şi serviciile oferite de echipa CCIB. De asemenea, în cadrul acestor intâlniri, reprezentanţii firmelor membre au posibilitatea de a transmite doleanţele şi problemele cu care se confruntă, urmând ca, în baza atribuţiilor legale, Camera bucureşteană să acţioneze în consecinţă la nivelul instituţiilor statului.

Următoarea ediţie a Open House Networking Breakfast va avea loc în luna ianuarie 2017 şi va aborda problemele cu care se confruntă zona industrială.

Începând cu 1 septembrie 2016, Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a revenit în sediul său istoric din Str. Ion Ghica nr. 4, edificiu de prestigiu al arhitecturii bucureştene a începutului de secol XX, apreciat de specialiştii vremii ca fiind „un monument de o majestate simplă şi frumoasă, cu o faţadă grandioasă, clasică şi vie”.

Biroul de Presă al CCIB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here