In mai putin de o luna, cinci branduri noi s-au alaturat listei de chiriasi din cadrul FASHION HOUSE Bucuresti: Desigual, Various Brands, U-Grow, Multibrand Street & Go si Land Mobile au decis sa isi deschida aici primele lor magazine de tip outlet in Romania. In plus, US Polo si-a extins spatiul existent in cadrul outlet-ului. Noile contracte de inchiriere totalizeaza o suprafata de circa 1000 m.p. GLA.

Printre chiriasii noi ai FASHION HOUSE Outlet Centre Bucuresti se numara Desigual, unul dintre cele mai populare branduri de moda din lume, care va deschide un magazin de 173 m.p. Acesta va fi primul outlet al Desigual in Romania si va pune la dispozitia cumparatorilor gama variata de articole vestimentare cu design asimetric, imprimeuri intense si culori flamboaiante care au devenit emblematice pentru brandul de origine spaniola.
Lista noilor chiriasi continua cu Various Brands (magazin multi-brand de articole sportive – 173 m.p.), U-Grow (accesorii pentru copii – 149 m.p.), Multibrand Street & Go (vestimentatie casual – 320 m.p.) si Land Mobile (10 m.p.).

De asemenea, US Polo Assn., brand-ul oficial al Asociatiei de Polo a Statelor Unite ale Americii (USPA), a decis sa isi relocheze si extinda spatiul existent in FASHION HOUSE Outlet Centre Bucuresti. Noua unitate are o suprafata de 321 m.p. si va cuprinde o selectie si mai ampla de articole vestimentare, incaltaminte si accesorii la preturi reduse pe toata durata anului.

– De la inceputul anului, am inchiriat aproximativ 2,000 m.p. in FASHION HOUSE Outlet Centre Bucuresti. Suntem incantati ca branduri de top se orienteaza din ce in ce mai mult catre business-ul de tip outlet si ca acest model de distributie devine tot mai popular in Romania. Ca si in alte piete din Europa Centrala si de Est, FASHION HOUSE Outlet Centre este solutia preferata de retaileri pentru a-si optimiza stocurile si a obtine profit suplimentar. Vom continua sa imbogatim mixul de branduri pentru a surprinde in mod placut cumparatorii si, cu siguranta, noii chiriasi ai proiectului FASHION HOUSE Bucuresi vor completa in mod fericit oferta noastra” – a declarat Sorin Ioan Blaga, General Manager al Liebrecht & wooD Romania si FASHION HOUSE Outlet Centre Bucuresti.

Si primul semestru al anului 2016 s-a incheiat cu succes pentru primul si singurul centru profesionist de tip outlet din Romania: in perioada ianuarie – iunie a.c., proiectul detinut de FASHION HOUSE Group in vestul Bucurestiului a atras, in medie, un chirias nou in fiecare luna, inclusiv branduri ca Triumph, Colin’s, Sport Vision, Issimo Home si R&R Boutique.

Deschis in 2008 in cadrul parcului de retail West Park, FASHION HOUSE Outlet Centre Bucuresti este primul si singurul centru comercial de tip outlet din Romania, fiind dezvoltat de FASHION HOUSE Group, companie ce face parte din Liebrecht & wooD Group. Fiind localizat in mod strategic langa centura Capitalei si avand acces direct din autostrada A1, centrul comercial se afla la doar 30 minute distanta de centrul orasului. FASHION HOUSE Outlet Centre are o suprafata totala de 16,000 m.p. si gazduieste 70 de magazine, un food court si o parcare ampla cu 2,150 locuri. Printre chiriasi se numara: US Polo, Adidas, Puma, Otter, Champion, Mango, Collective, Sport Vision, Lee Cooper, Tom Tailor, Guess, BSB, Stefanel, Camel Active, Lacoste & Gant, Triumph, Colin’s, Desigual. FASHION HOUSE Outlet Centre Bucuresti ofera produse la reduceri permanente de 30 – 70% fata de preturile din magazinele obisnuite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here