Compania aeriana TAROM, in parteneriat cu furnizorul de servicii pentru industria aeronautica dnata, parte a grupului Emirates, introduce AirFi, cel mai mic sistem portabil de divertisment la bordul avioanelor din lume.

Dispozitivul are dimensiuni reduse, doua AirFi putand acoperi capacitatea unei aeronave cu 180 de locuri, in timp ce patru dispozitive pot satisface nevoia de conectivitate a 280 de pasageri, precizeaza un comunicat Tarom. Conectarea la sistem se face direct din browserul dispozitivului mobil, nefiind necesara instalarea vreunei aplicatii. De asemenea, interfata este scalabila oricarei rezolutii sau dimensiuni ale ecranului dispozitivului mobil – telefon, tableta sau laptop.

Platforma AirFi ofera pasagerilor magazin, chat cu ceilalti pasageri, jocuri, informatii despre destinatiile de calatorie, reviste, ziare, stiri – sub forma de newsfeed, filme si muzica. De asemenea, platforma include si un chestionar asupra serviciilor companiei aeriene.

Autonomia consolei AirFi este de pana la 14 ore. La fiecare aterizare continutul cutiei AirFi este actualizat. “Nevoia de informatie, mobilitate si conectivitate permanenta ne-a determinat sa lansam un serviciu prin care pasagerii au posibilitatea de a afla cele mai noi informatii, sa vada filmul favorit sau sa afle toate datele despre calatorie si destinatia finala”, spune Gabriel Stoe, directorul general TAROM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here