De 6 ani vinurile semnate de Aurelia Visinescu promit ceea ce se regaseste in sticla de vin. Promessa reprezinta promisiunea oenologului de a oferi vinuri de calitate si de a cultiva relatia construita cu iubitorii de vin.

“Facem doar promisiuni pe care le putem onora. E unul dintre motto-urile dupa care ne ghidam. Promitem calitate, promitem savoare, promitem bunadispozitie. Promessa e un legamant care vine sa intareasca relatia pe care o cultivam de peste 10 ani cu iubitorii vinurilor noastre. De fiecare data incercam sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor create si putem doar sa promitem ca vom incerca permanent sa le depasim.” spune Aurelia Visinescu.

Promessa FETEASCA NEAGRA & SYRAH 2013 reuneste armonios intr-un cupaj expresiv, doua soiuri cu personalitate puternica dar care se intrepatrund foarte bine. Vinul abunda in buchet de visine, coacaze negre, prune, condimente si are un gust intens, bine echilibrat. Notele de vanilie provin de la invechirea in butoaie de stejar si se potrivesc perfect cu carnea de vita, vanat sau mancarurile bine condimentate (marocane, indiene).

Promessa CHARDONNAY 2015 impresioneaza cu un buchet exploziv de fructe galbene, dominate de ananas, pere si pepene galben. Rezultat din struguri de la poalele dealurilor Naenilor, vinul este corpolent si cremos, cu gust plin, urmat de note de unt si vanilie. Se recomanda a fi bine racit la 8°-10°C, inainte de a fi consumat alaturi de mancaruri cu sos alb, homar sau carne de curcan.
Dedicat exclusiv retailului modern, Promessa poate fi gasit deja pe rafturile marilor lanturi de magazine Selgros, Kaufland, Auchan si Carrefour.

Pret recomandat:
Promessa Feteasca Neagra & Syrah – 39 de lei
Promessa Chardonnay – 36 de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here