Konica Minolta Business Solutions Europa anunta startul International University Contest, prin care sustine institutiile de invatamant superior din Europa in crearea unui campus digitalizat si imbunatatirea serviciilor pe care le ofera.

Pentru a fi cat mai competitive, institutiile de invatamant trebuie sa se concentreze asupra unei organizari eficiente, iar Konica Minolta, furnizor important de servicii IT, sustine prin acest concurs demersurile universitatilor in acest sens. Studentii inscrisi in competitie au posibilitatea sa se implice intr-un proiect de cooperare internationala intre institutii de invatamant si mediul de afaceri. Acestia vor analiza un flux de informatii sau documente din cadrul universitatii pe care o reprezinta si vor recomanda o imbunatatire semnificativa sau o alternativa inovatoare.

„Pentru a participa la concurs, studentii trebuie sa inteleaga fluxul de lucru pe care aleg sa il analizeze, sa propuna o solutie inovatoare si fezabila de imbunatatire a acestuia si sa prezinte beneficiile viitoare pentru universitate”, explica Manuel Arroniz, International Business Development Manager, Konica Minolta.

Juriul va fi format din reprezentanti internationali ai mediului academic si de afaceri, inclusiv din cadrul Konica Minolta. Prima selectie se va face la nivel national, castigatorii fiind invitati sa participe la ceremonia de premiere a concursului la Berlin si sa viziteze Centrul de Inovatie al Konica Minolta, institutie care sustine dezvoltarea de noi tehnologii si modele de afaceri. Echipele nationale castigatoare vor participa la competitia internationala, a carui premiu consta in invitatii la Pioneers Festival 2017 in Viena, eveniment dedicat antreprenoriatului si inovatiei tehnologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here