Dupa aproximativ doua luni de competitie, publicul a desemnat Grupul Teamnet drept Campion National

Teamnet Group, unul dintre principalii integratori de sisteme din regiune, a fost desemnat Campion National de catre publicul din Romania la European Business Awards. Teamnet va reprezenta mai departe tara noastra in cadrul prestigioasei competitii de business, intrand in cursa pentru titlul de Campion European al Publicului, alaturi de alte 31 de companii din Europa, selectate ca urmare a peste 160.000 de voturi acordate in total de publicul larg acestor organizatii.

Totodata, inovatia si performantele de business au pozitionat Teamnet in top 110 companii din mediul de business din Europa si au adus grupului distinctia Ruban d’Honneur in categoria “The ELITE Award for Growth Strategy of the Year”.

“Inovatia este pentru Teamnet un real model de business, ce sustine planurile noastre de crestere si investitiile la nivel regional. Initiativele in domeniile aeronavelor fara pilot, managementul situatiilor de urgenta, cloud sau medical si demersurile de consolidare a performantelor noastre au propulsat Teamnet, pentru al doilea an consecutiv, in topul finalistilor European Business Awards. Suntem onorati sa ne aflam printre cele mai solide 110 business-uri din Europa si sa reprezentam Romania mai departe in prestigioasa competitie, reconfirmand importanta si potentialul industriei locale de IT la nivel european”, a declarat Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group.

In 2016, Teamnet are in plan un nou program ambitios de investitii cu un puternic caracter inovator, in valoare de peste 10 milioane euro. Printre proiectele de R&D in care grupul e implicat in prezent, se numara HEREiAM, MITSU, StayActive sau Fit4Work. O parte dintre aceste proiecte vizeaza optimizarea autonomiei si calitatii vietii persoanelor cu varsta inaintata, prin intermediul unor platforme integrate interoperabile, cu acces la servicii variate in domeniul sanatatii, precum si prin sisteme inovatoare ce detecteaza si monitorizeaza nivelul de stres corelat cu mediul de lucru. Proiectul MITSU isi propune dezvoltarea unei noi generatii de sisteme de streaming multimedia, pentru a fi utilizate prin intermediul retelelor Wireless de pe orice dispozitiv, eficientizand si consumul de energie.

Teamnet Group participa pentru al doilea an consecutiv la European Business Awards, competitie desfasurata anual la nivel european, cu sprijinul liderilor din sfera de business si a reprezentantilor din mediul academic, politic si mass-media din toata Europa. Aflata la cea de-a noua editie, European Business Awards 2015/2016 a atras in total peste 32.000 de concurenti din mediul de afaceri, in crestere cu 33% fata de editia anterioara.
“Obtinerea titlului de Campion National al Publicului pentru Romania este o realizare importanta pentru Teamnet Group si o oportunitate extraordinara de a consolida si confirma sprijinul partenerilor, actionarilor si echipei”, a declarat Adrian Tripp, CEO al European Business Awards.

in etapa finala a competitiei, va fi ales prin vot public Campionul European, in timp ce un juriu prestigios compus din lideri de business din Europa, reprezentanti ai mediului academic si antreprenori va desemna castigatorii European Business Awards 2015/ 2016 pentru fiecare dintre cele 11 categorii ale competitiei. Teamnet Group concureaza in categoria “The ELITE Award for Growth Strategy of the Year”, alaturi de alte 9 companii din Marea Britanie, Irlanda, Turcia, Ungaria, Olanda, Finlanda si Norvegia.

Publicul poate vota compania reprezentanta a Romaniei in etapa internationala European Business Awards pana pe 26 aprilie, accesand acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here