In cadrul unei conferinte de presa care a avut loc la Manufaktura by Doncafé, joi, 4 februarie 2016, s-a lansat platforma 1tedjob.com, un spatiu virtual de recrutare pentru companii si candidati. Noutatea pe care o aduce acest produs in piata HR romaneasca este capacitatea acestui website, prin instrumentele atent elaborate de recrutare, de a facilita procesul de angajare atat pentru companii cat si pentru potentialii angajati.

1tedjob poate fi folosita de ambele entitati, aceasta oferind o serie de beneficii atat pentru afacerile in cautare de oameni specializati, atat in tara cat si in strainatate, cat si pentru profesionistii aflati in cautarea unui job de vis.

Practic, orice companie care se inregistreaza in platforma poate desfasura aici un procent de pana la 80% din procesul de recrutare de talente, economisind astfel resursele de timp si financiare pe care le implica o angajare standard. In 1tedjob, orice business isi poate crea un cont de pe care sa posteze anunturi de angajare, poate crea teste specifice pe care potentialii candidati sa le sustina pentru a le testa abilitatile, le pot cere acestora sa raspunda unui set de intrebari in cadrul unor interviuri video si abia dupa ce tinerii trec de toate aceste etape vor fi chemati la o intalnire doar cei cu adevarat potriviti pentru pozitia pe care doresc sa o ocupe.

La polul opus, candidatii beneficiaza de o platforma in care isi pot construi un profil ca la carte, pot sustine teste predefinite care ii ajuta atat sa isi adauge certificari in portofoliu, dar ii si ghideaza spre acele domenii in care s-ar potrivi, pot urca interviuri filmate cu ei insisi pentru a-si spori sansele de angajare si multe altele.

Procesele sunt astfel simplificate pentru ambele categorii, iar oamenii potriviti ajung in posturile potrivite.

Initiatorul acestei platforme este Radu Stanescu, cu un background in consultanta de business de peste 20 de ani timp in care a colaborat cu mai mult de 50 de businessuri nationale si internationale si care a construit aceasta solutie de recrutare pe baza problemelor identificate pe parcursul carierei sale ca recruiter si manager.

In cadrul evenimentului de lansare au fost prezenti: Marius Melesteu – CEO Strauss Doncafé Romania, Lucian Aldescu – CEO DPD Romania, Laurentiu Chideanu – CEO Medical Express, Marian Radu – fondator Decorio, Av. Irinel Cristiana Stoica, Liliana Urziceanu – HR Director, Mirela Georgescu – HR Director Strauss Doncafé, care au discutat despre necesitatea unui instrument online care sa rezolve aceste probleme importante de lipsa a timpului si costuri ridicate in procesele de recrutare si spun ca au gasit raspunsul la toate intrebarile lor in platforma 1tedjob.com.

Pentru viitor, echipa din spatele proiectului are planuri mari, asa cum o spune si Radu Stanescu: ”1tedjob.com cu siguranta nu se va opri aici. Vom continua sa adaugam proceduri specializate de evaluare a candidatilor, vom continua sa oferim resurse utile companiilor si tinerilor in cautare de joburi prin intermediul blogului nostru, vom incerca sa va tinem la curent in permanenta cu piata si vom face tot posibilul sa aducem impreuna un numar cat mai mare de oameni potriviti unii pentru ceilalti. Suntem convinsi ca in viitorul foarte apropiat 1tedjob se va transforma in solutia optima pentru crearea puntii dintre talentul veritabil si companiile care il cauta.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here