Magazinul online de piese auto AutoHut.ro a deschis portile primului sau service auto multimarca din Bucuresti cu scopul de a fi mai aproape de clienti si de a le oferi mai rapid acestora tot sprijinul de care au nevoie pentru intretinerea si repararea autoturismelor.

Atelierul AutoHut.ro ofera o gama de servicii complete pentru orice tip de autoturism de la mecanica auto ce include revizii, inlocuire sistem franare, schimb ambreiaje si distributii pana la diagnoza si verificare tehnica.

“Ideea lansarii Atelierului AutoHut.ro a venit firesc in urma feedback-ului primit din partea clientilor nostri care isi doreau, pe langa un magazin online de unde sa achizitioneze piesele auto necesare si un loc cu oameni priceputi unde sa le poata monta. Suntem pasionati de masini, intelegem temerile si grija clientilor nostri, pentru care masinile reprezinta o a doua casa si am vrut sa le oferim acestora exact ce ne asteptam noi sa primim de la un service auto: siguranta, un serviciu integrat si usor de utilizat, aparatura de ultima generatie, un loc prietenos cu mecanici profesionisti”, a declarat Alexandru Stoinea, manager AutoHut.ro.

Odata cu deschiderea service-ului, site-ul AutoHut.ro beneficiaza si el de un design nou, care faciliteaza accesul mult mai rapid si structurat la lista de piese pentru orice tip de autoturism si ofera un sistem de fidelizare prin care clientii primesc puncte bonus de 5% din valoarea fiecarui produs achizitionat. Clientii AutoHut.ro au parte de promotii saptamanale, retur in 30 zile, garantie atat pentru piesele auto cat si pentru manopera si au posibilitatea de a plati in rate fara dobanda prin intermediul Card Avantaj si Star BT.

Lansat in 2012 cu o investitie initiala de 15.000 Euro de catre trei tineri pasionati de masini si nemultumiti de calitatea serviciilor de pe piata auto din Romania, AutoHut.ro a reusit sa isi dubleze cifra de afaceri in fiecare an, iar pentru 2016 estimeaza sa ajunga la 1.000.000 de Euro si la o echipa formata din 16 angajati, urmarind ca pe viitor, sa construiasca o retea de service-uri partenere in orasele mari din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here