RE/MAX, lider mondial in real-estate şi franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, isi continua expansiunea pe plan national si anunta deschiderea a doua noi birouri in Bucuresti si Oradea, ajungand astfel la 15 agentii in Romania.

Astfel, RE/MAX continua proiectul de dezvoltare pe plan local si inaugureaza luna aceasta cel de-al doilea birou din Bucuresti si primul din Oradea, fiind astfel prezenta cu francize in opt orase ale tarii.

Potrivit companiei, RE/MAX are deja francize in orase precum Cluj-Napoca, Arad, Bistrita, Brasov, Suceava, Bacau, Sibiu si Bucuresti. Dintre acestea, jumatate sunt reprezentate de conversii – agentii imobiliare ce au ales sa se afilieze retelei RE/MAX, iar jumatate sunt start-up-uri – antreprenori ce si-au dorit inceperea unui business in real-estate, trendul urmand sa se mentina si pentru noile birouri ce urmeaza a fi inaugurate in urmatoarea perioada.

„Fiecare dintre orasele alese pentru extindere reprezinta pentru noi zone cu potential mare de crestere. Astfel, Bucuresti este, fara indoiala, principalul centru de dezvoltare al industriei imobiliare si locul in care vizam deschiderea celor mai multe birouri, mai exact 25 de francize in urmatorii 10 ani”, a declarat Razvan Cuc, Director Regional RE/MAX Romania.

in ceea ce priveste Oradea, oras in care RE/MAX deschide primul birou in aceasta luna, Razvan Cuc admite ca este o zona de interes pe termen lung, perioada in care compania vizeaza atingerea unui numar de trei birouri.

Cele doua noi birouri ce urmeaza a fi inaugurate, ambele reprezentand start-up-uri, vor avea, impreuna, 10 agenti special pregatiti in cadrul Academiei RE/MAX. De asemenea, ambele echipe vor avea acces la noua platforma CRM (Customer Relationship Management), recent lansata in urma unei investitii de 100.000 euro.

„in acest fel, le oferim noilor membri ai echipei acces la peste 1 milion de proprietati listate in platforma globala si peste 100.000 de agenti RE/MAX din 97 de tari, alaturi de care pot desfasura tranzactii in colaborare”, a subliniat reprezentantul companiei.

Planuri de viitor

Raportat la planurile pentru urmatoarea perioada, RE/MAX vizeaza, pe termen lung, atingerea unui numar de 110 francize in Romania pana in 2023.
„in 2016, ne vom concentra pe dezvoltarea retelei de birouri din Bucuresti, insa nu excludem nici principalii poli de dezvoltare ai tarii precum Cluj-Napoca, Iasi, Constanta sau Timisoara. De asemenea, ne indreptam atentia si catre orasele cu un numar mai mic de locuitori, dar unde exista potential imobiliar”, a mai adaugat Razvan Cuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here