AIC International & Logistic Development va dezvolta si livra pentru Fashion Days, un spatiu de depozitare de clasa A compus din doua depozite. Spatiul logistic se va intinde pe o suprafata de peste 13.700 mp, noua facilitate permitand Fashion Days sa vina in intampinarea operatiunilor sale in expansiune pe termen mediu.

Vabeld Group, prin subsidiara din Romania – Varoed, va oferi finantarea si sustinerea pe termen lung a acestui proiect.

AIC va construi doua depozite: unul cu o suprafata totala de 7.289 mp, ce urmeaza sa fie definitivat in aprilie 2016 si un al doilea, cu o suprafata de 6.425 mp, pentru care lucrarile se vor incheia in luna mai 2016. Ambele cladiri includ o zona de birouri si una de depozitare si vor beneficia de platforme externe pentru acces si parcare.

Cele doua spatii sunt situate in cadrul A1 Business Park – un nume de referinta in domeniul centrelor industriale si logistice, situat la km 13 pe autostrada Bucuresti – Pitesti pe un lot de 70 de hectare cu peste 100.000 mp construiti si o infrastructura completa gata sa acomodeze operatiuni logistice si industriale de ultima generatie. AIC acorda o atentie speciala procesului de constructie pentru a intruni cele mai inalte standarde in termeni de calitate si protectie a mediului.

«Expertiza noastra de top in domeniul imobiliar industrial ne recomanda drept partener preferat pentru proiectele de anvergura. Colaborarea cu Fashion Days, un prestigios retailer on-line de moda din Romania, este o sursa de mandrie pentru noi si ne angajam sa oferim cele mai bune rezultate, asa cum facem pentru fiecare client al nostru. Totodata, dorim sa multumim Varoed pentru contributia valoroasa adusa la dezvoltarea acestui proiect» a spus Stefano Albarosa, CEO al AIC Industrial & Logistic Development.

«Proiectul Fashion Days demonstreaza capacitatea AIC si a Varoed de a oferi facilitati logistice personalizate, adaptate unei cereri logistice in permanenta schimbare, intr-un mediu comercial ce evolueaza continuu» a adaugat Kristof Haentjens, reprezentantul Vabeld Group.

Operatiunile in continua extindere ale Fashion Days aveau nevoie de o capacitate crescuta de depozitare, ceea ce i-a determinat sa isi caute un partener in sectorul imobiliar logistic.

«Noul model de business al Fashion Days presupune un stoc mai mare de produse din colectii noi, un timp de livrare mai scurt si diversitate pentru clientii nostri. Momentan, selectia de produse pe care o oferim clientilor nostri cuprinde 500.000 de articole, insa ne dorim sa crestem acest numar. Pentru a putea acomoda aceste schimbari, o noua locatie de depozitare era necesara» a spus Razvan Predica, CEO al Fashion Days.

«Depozitele din Romania acomodeaza intregul stoc de produse al Fashion Days. De aici livram catre toate pietele in care Fashion Days activeaza» mai spune Predica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here