WowApp, prima aplicatie care isi doreste sa faca o lume mai buna, a ajuns la peste 100.000 de utilizatori in numai o luna de la lansare.

Romania conduce detasat in topul tarilor cu cei mai multi utilizatori si reprezinta 25,5% din totalul retelei WowApp, 25.500 de romani facandu-si cont pana in prezent. Țara noastra este urmata de Rusia (15.500 membri), Brazilia (12.000 membri), Ucraina (5.200 membri), Italia (4.150 membri) si SUA (4.000 membri).

Aplicatia este preferata pana in prezent de segmentul de varsta 25-34, care reprezinta 24% din totalul utilizatorilor, acesta fiind urmat de 45-54 (20%), 55-64 (19%), 35-44 (18%), 18-24 (15%) si 65+ (4%).

Aplicatia care schimba lumea in bine porneste din Romania.

WowApp este o aplicatie gratuita de comunicare digitala care isi propune sa dea inapoi utilizatorilor sai valoarea materiala a timpului petrecut online.
Sistemul revolutionar care sta la baza WowApp consta in distribuirea profitului sau venitului obtinut din utilizarea aplicatiei de catre membrii sai. Peste 70% din castigurile pe care WowApp le obtine din vanzarea spatiului publicitar sau din apelurile platite in afara retelei WowApp se intorc catre utilizatori. Acestia decid apoi ce vor face cu fondurile: le pot dona catre ONG-uri sau le pot transfera in propriul cont bancar.

Manifesto-ul WowApp poate fi vizionat aici: LINK

Idee vizionara, dezvoltare romaneasca

Thomas Knobel, un investitor strain, este persoana care si-a dorit sa le ofere oamenilor o noua perspectiva de a folosi tehnologia pentru o lume mai buna si a ales Romania ca tara unde sa dezvolte aceasta aplicatie. A investit peste 5 ani de munca in visul sau pentru a-l transpune in realitate prin www.wowapp.com.

“In visurile mele WowApp schimba modul in care traim. Schimba felul in care cumparam lucruri, modul in care sunt impartite profiturile, in visurile mele se schimba felul in care oamenii participa in actiuni caritabile si felul in care folosim Internetul astazi.” Thomas C. Knobel
Aceasta aplicatie de chat, calling si video-calling a fost dezvoltata de o echipa de peste 70 de programatori romani.

Romania demonstreaza astfel ca poate fi in avangarda revolutiei tehnologice si adauga o doza neasteptata de umanitate unui produs digital de ultima generatie.

Cum functioneaza aplicatia?

WowApp este o aplicatie pe baza de invitatie gratuita. Obtii o invitatie de la prietenii care deja o folosesc sau de la una din ONG-urile partenere WowApp, iti creezi un cont, instalezi gratuit WowApp pe smartphone, tableta, laptop si/sau desktop si iti poti invita mai departe cunoscutii sa se alature comunitatii tale. inscrie-te in WowApp prin intermediul uneia din ONG-urile partenere: OvidiuRo, Hospice Casa Sperantei, Teach for Romania, Merci Charity Boutique, HHC Romania, Telefonul Copilului.

La nivel mondial exista deja peste 2000 de organizatii non-guvernamentale pe care utilizatorii le pot sustine prin intermediul aplicatiei WowApp in Romania, lista e in continua crestere odata cu afirmarea aplicatiei pe piata romaneasca.

Aplicatia poate fi folosita gratuit pentru mesagerie, telefonie sau videocalling de pe orice device unde e instalata si se sincronizeaza automat pe toate device-urile unui utilizator, pe Android, iOS, PC si MAC.

Puterea aplicatiei se bazeaza pe puterea retelei. Cu cat reteaua din care un utilizator face parte este mai mare si cu cat gradul de utilizare al aplicatiei creste, cu atat valoarea veniturilor membrilor va fi mai mare si de asemenea sumele pe care un membru WowApp le poate dona sau le poate transfera in contul propriu vor creste.

Castigurile financiare se obtin atunci cand utilizatorii opteaza sa vada reclame in timp ce folosesc aplicatia pentru nevoile lor de comunicare zilnice, sau cand aleg sa foloseasca WowApp ca pe un serviciu de telefonie pre-paid si efectueaza apeluri in afara retelei WowApp. Comunicarea, apelurile de voce sau video in reteaua WowApp sunt gratuite.

Pe masura ce numarul de utilizatori WowApp creste, castigurile tuturor vor fi din ce in ce mai mari, pentru ca o comunitate unita si activa atrage din ce in ce mai multe investitii in publicitate.

Vedetele care s-au alaturat pana in prezent comunitatii WowApp sunt: Andreea Raicu, Virgil Iantu, Dragos Bucurenci, Ruby, Antonia si Alex Velea.
Pentru inscriere, accesati linkul de inscriere al unui ONG partener. Pentru mai multe detalii despre aplicatie, accesati www.wowapp.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here