in exclusivitate pe piata din Romania, AXN NOW este disponibil incepand cu 1 noiembrie pe platformele Telekom TV Interactiv si Web & Mobile;
Cu AXN NOW, clientii serviciilor Telekom TV beneficiaza, in luna noiembrie, de filmele, documentarele și animatia Razboiul stelelor, in regim Video on Demand (VOD), fara costuri suplimentare.
Telekom Romania extinde oferta de continut TV pe platforma Telekom TV Web & Mobile și introduce AXN NOW, optiunea disponibila in regim Video on Demand a AXN, care ofera utilizatorilor o colectie bogata de filme si seriale, pe care aceștia le pot viziona oriunde si oricand doresc. incepand cu 1 noiembrie, AXN NOW este disponibil in exclusivitate in Romania pe www.telekomtv.ro si in aplicatia mobila Telekom TV din Google Play si App Store.

in plus, in perioada 1 – 30 noiembrie 2015, clientii Telekom TV se pot bucura de celebrele filme, documentare și animatia Razboiul stelelor, fara costuri suplimentare, prin optiunea Video on Demand AXN NOW, pe platformele Telekom TV Interactiv si Telekom TV Web & Mobile.

„in linie cu misiunea noastra de a oferi clientilor cea mai buna experienta TV si de divertisment, ne bucuram sa anuntam astazi un nou parteneriat in exclusivitate. AXN NOW ne permite sa extindem oferta de programe de calitate si de continut atractiv, pe care clientii noștri le pot accesa atunci cand doresc, pe orice dispozitiv, prin intermediul platformei www.telekomtv.ro si al aplicatiei mobile Telekom TV”, a afirmat Mathias Hanel, Director Executiv Comercial Segment Rezidential Telekom Romania.

“Sony Pictures Television continua extinderea serviciilor de tip SVoD pe pietele din Europa, adaugand Telekom printre platformele noastre partenere din aceasta regiune. Prin preocuparea de a oferi cel mai nou continut de la cei mai buni creatori, ne propunem sa creștem segmentul digital in portofoliul nostru, in linie cu tendintele pietei”, a spus John Rossiter, Director General CE Sony Pictures Television.

Pe langa celebrele titluri Razboiul stelelor, noul pachet in regim VOD AXN NOW aduce clientilor Telekom TV noi si existenti o selectie variata și de calitate de programe AXN si seriale, precum Politiști fara frontiere (Crossing Lines), Daune și interese (Damages), Falco, Grand Hotel, Hannibal, Calatori in preistorie: O noua lume (Primeval: New World), Regina (Reign) sau Merlin. Productiile sunt disponibile gratuit și pot fi vizionate accesand sectiunea de Filme din meniul VOD al serviciului Telekom Interactiv si pe Telekom TV Web & Mobile, care include platforma www.telekomtv.ro si aplicatia Telekom TV in Google Play si App Store.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here