Incepand cu 1 octombrie, Valentin Tomsa se va retrage de la conducerea SAP Romania, subsidiara locala a SAP SE (NYSE: SAP), liderul mondial pe piata de solutii software de business si tehnologie. Manager interimar va fi Dragos Petrea, in prezent SAP Channel Lead pentru regiunea Europei de Sud-Est.

Conducerea interimara a SAP Romania va fi asigurata de catre Dragos Petrea, care are mai mult de 12 ani de experiența in industria IT locala, din care peste 5 ani in cadrul SAP. in prezent, Dragos este SAP Channel Lead pentru regiunea Europei de Sud-Est, respectiv Romania, Bulgaria, Slovenia, Croația si Republica Moldova.

Valentin Tomsa a ajutat la poziționarea SAP ca standard in industria locala de software si a dezvoltat organizația locala, in prezent numarand cateva sute de angajați implicați in activitațile de vanzare si consultanța. Avem cele mai inalte aprecieri pentru modul in care Valentin a condus operațiunile SAP in ultimii 14 ani, precum si pentru importantele contribuții pe care le-a adus atat business-ului din Romania, cat si la nivelul Europei de Sud-Est, si ii uram succes in planurile sale de viitor”, a declarat Vojislav Genić, Managing Director SAP pentru regiunea Europei de Sud-Est.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here