Konica Minolta lanseaza bizhub C308 si bizhub C368, echipamente office color care aduc imbunatatiri modelelor anterioare echivalente din seria echipamentelor color bizhub. Noile multifunctionale color ofera o calitate sporita, productivitate si fiabilitate, adresand astfel o gama variata de cerinte de afaceri, dar concentrandu-se in mod special pe mobilitatea angajatilor. Printre caracteristicile cheie ale noilor echipamente se numara printarea mobila, managementul echipamentului, suport cloud si o platforma unica pentru solutiile Konica Minolta.

Lider de piata pe segmentul solutiilor integrate de comunicare office color, Konica Minolta isi modernizeaza si isi actualizeaza continuu atat gama de aplicatii software inovative, cat si portofoliul de produse hardware.

bizhub C308 si bizhub C368 sunt foarte usor de operat datorita panoului de comanda cu ecran tactil mobil. Tehnologia Near Field Communication (NFC) incorporata permite utilizatorilor sa isi asocieze dispozitivele mobile pentru o autentificare usoara. Astfel, operatiunile de printare si scanare se pot realiza doar prin intermediul dispozitivelor mobile, fara utilizarea unui PC. Mai mult, panoul si driverul de printare pot fi personalizate pentru fiecare utilizator in parte, in functie de nevoi si cerinte, astfel incat activitatile de printare, copiere si scanare sa fie rapide si eficiente. in acelasi timp, administratorii IT beneficiaza de integrarea simpla a echipamentelor in retea, ceea ce le usureaza si le eficientizeaza munca.

Konica Minolta PageScope Mobile App ofera, de asemenea, posibilitatea de a creste mobilitatea generala a personalului. Profitand de acesta aplicatie de mobil, care este disponibila gratuit, utilizatorii isi pot conecta telefoanele inteligente si tabletele la bizhub C308 sau bizhub C368, pentru a printa direct de pe dispozitivele mobile sau pentru a scana direct pe acestea, de oriunde.

Melissa Andres, Product Manager Office Printing, Konica Minolta Business Solutions Europa: „Cele doua echipamente de birou ofera clientilor posibilitatea de a integra usor culoarea si flexibilitatea in stilul lor de munca. Angajatii a caror activitate implica mobilitate beneficiaza in mod special de posibilitatea de a-si asocia dispozitivele mobile pentru autentificare, printare si scanare. Noi, la Konica Minolta, ne mandrim cu faptul ca oferim inca o solutie practica pentru activitatea zilnica a clientilor din orice zona de afaceri. Datorita atentiei pe care o acordam in mod consecvent solutiilor de conectivitate, noile echipamente multifunctionale color bizhub C308 si C368 se integreaza usor in orice procese de afaceri.”

bizhub C308 si C368 de la Konica Minolta sunt produse durabile care integreaza tehnologii de ultima generatie si care, printre altele, asigura un consum redus de energie electrica. in modul de veghe, consumul de energie poate fi redus la mai putin de 0,5 watt. in acelasi timp, mai mult de 25% din carcasa acestor echipamente este realizata din materiale reciclate. Astfel, Konica Minolta reduce emisiile de CO2 atat din procesul de productie, cat si din cel de utilizare a bizhub C308/C368. Pe langa faptul ca sunt prietenoase cu mediul inconjurator, reducerea consumului de energie contribuie la salvarea resurselor naturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here