Grupul francez Renault va introduce in luna septembrie, la salonul auto de la Frankfurt, cutia manuala automatizata Easy-R, o solutie cu doua pedale pentru modelele Dacia Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway.

Standul Dacia de la Frankfurt va evidentia doua produse noi, transmisia manuala automatizata – o premiera pentru Dacia – si Duster Edition 2016, care va include noi echipamente si schimbari de natura estetica, se arata intr-un comunicat al Renault.

Salonul auto de la Frankfurt este programat pentru 15-16 septembrie.

Totodata, grupul francez va lansa la Frankfurt noul Renault Megane.

in primele sase luni ale acestui an, grupul Renault a vandut sub brandul Dacia la nivel global 269.670 de autoturisme, fata de 245.617 de unitati in perioada similara a anului anterior. Vanzarile Dacia de autovehicule comerciale usoare s-au situat la aproape 20.362 de unitati, fata de 17.742 de masini in prima jumatate a anului anterior.

Anul trecut, vanzarile Dacia au crescut cu 19%, la 511.000 de autovehicule, principala piata fiind in continuare Franta, cu aproape 105.893 de unitati, in timp ce in Romania livrarile au avansat tot cu 19%, la 29.625 de unitati, echivalentul unei cote de piata de 31,2%.

Reprezentantul costructorului auto nu a mentionat cate automobile Dacia au fost vandute din productia uzinei de la Mioveni si cate au provenit de la fabrica din Tanger (Maroc). La Mioveni sunt fabricate modelele Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway, Duster si Renault Symbol. in Maroc sunt produse modelele Sandero, Sandero Stepway, Dacia Dokker, si Lodgy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here